До уваги журналістів: прес-анонс!

До уваги журналістів: прес-анонс!

15 січня о 15:00 відбудеться зустріч генерального директора ФК "Динамо" (Київ) Резо Чохонелідзе, головного тренера Юрія Сьоміна, футболістів першої клубної команди із вихованцями дитячого будинка “Малятко”, що розташований за адресою: м. Київ, вулиця Білецька, 14.

Тут навчається 130 сиріт та дітей, позбавлених батьківської опіки.

В рамках благодійної акції “Ми – разом!” під патронатом президента ФК «Динамо» Київ Ігоря Суркіса діти цього навчального закладу, як і багатьох інших, також отримають подарунки – солодощі, сувеніри, клубну атрибутику, книги і журнали, сезонні абонементи для відвідання матчів на стадіоні “Динамо” ім. Валерія Лобановського. А футбольні команди цього дитячого притулку отримають фірмове екіпірування - комплекти форми, бутси і м’ячі.

До слова, шкільний колектив молодшої вікової категорії (до 13 років) будинка “Малятко” у турнірі з футболу серед команд дитячих інтернатів «Ти не один!» виборов третє місце. А Богдан Лебідь (U-13) та Ігор Грицай (U-17) були визнані кращим воротарем та кращим гравцем змагань відповідно. Тепер на них, як і на решту учнів будинку “Малятко”, чекає незабутня зустріч із динамівцями.

Прес-служба ФК “Динамо” Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер