До Львова – з 19 футболістами

До Львова – з 19 футболістами

Провівши на заміській базі в Кончі-Заспі вечірнє тренування, делегація «Динамо» взяла курс на Львів, де завтра проведе заключний матч осінньої частини чемпіонату проти місцевих «Карпат». Головний тренер Юрій Сьомін узяв 19 гравців, 18-ть із яких потраплять до заявки на завтрашній поєдинок.

Воротарі: Коваль, Бущан;
Захисники: Бетао, Хачеріді, Алмейда, Юссуф;
Півзахисники: Гусєв, Ярмоленко, Вукоєвич, Гармаш, Нінкович, Алієв, Аруна, Корреа, Рибалка;
Нападники: Мілевський, Ідейє, Аді, Кравець.

Нагадаємо, що в Києві залишилися нападник Андрій Шевченко, якого турбує травма, та захисник Данило Сильва, який відбуває дискваліфікацію.

Підлітаючи до аеропорту Львова, пасажирам літака, які сиділи біля правого борту, було видно красиве видовище. З висоти пташиного польоту можна було милуватися вечірньою «Ареною Львів», на якій проводилися останні приготування перед завтрашнім поєдинком – працювало кольорове табло, по всьому периметру світили вогні. Справді захоплююче видовище!

Приземлившись в аеропорту, динамівці швидко пройшли до автобусу, на якому доїхали до готелю. Там на делегацію з Києва вже чекали з півтора десятка вболівальників, які бажали отримати заповітний автограф та сфотографуватися зі своїми улюбленцями. Приділивши їм певний час, футболісти розійшлися по своїх номерах.

На суботу у команди традиційний для виїзних матчів розклад. Сніданок за бажанням, прогулянка навколо готелю, обід, відпочинок, після цього виїзд на стадіон «Арена Львів», де о 16:00 арбітр Анатолій Абдула дасть стартовий свисток матчу.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер