Два дублі та перемога над «Дніпром»

Два дублі та перемога над «Дніпром»

Останні кілька турів «Динамо» U-21 фактично грало незмінним складом. Цього разу старший тренер молодіжної команди «Динамо» Валентин Белькевич зробив кілька перестановок у стартових 11-ти.

Пов'язано це з тим, що сьогодні команді допомагали кілька гравців першої команди – Андрій Цуріков, а також Ніко Кранчар, який відновився після травми. Вони змінили у стартовому складі Романа Лазаровича та Олексія Мілютіна. Забігаючи наперед, скажемо, що і Лазарович, і Мілютін згодом вийшли на поле на 62-й хвилині зустрічі, а Цуріков та Кранчар стали одними з героїв матчу.

Ігрові аспекти

Команди розпочали без розвідки. Вже на другій хвилині зустрічі Кузик подачею зі штрафного знайшов на дальній стійці Болденкова, який головою скинув м'яча вздовж воріт на Харатіна. Першим ударом із кількох метрів Ігор спрямував м'яча в поперечину, а другим – і взагалі вище воріт.

Динамівці продовжили тиск на ворота гостей, і в середині тайму воно призвело до першого гола. Ніко Кранчар, який повернувся до гри після тривалої відсутності через травму, наважився на удар метрів із 19-ти. Баштаненко відбив м'яча перед собою, а на добивання встигнув Тищенко, який спрямував м'яча під поперечину – 1:0.

Kranchar

Однак у розпорядженні Дмитра Михайленка є козир – досвідчений Денис Олійник. І цього разу він прийшов на порятунок своїй команді у важкий момент і на 38-й хвилині обвідним ударом із лінії штрафного майданчика спрямував м'яча в кут воріт Рудька, відновивши статус-кво.

Початок другої половини зустрічі ознаменувався неприємним сюрпризом для підопічних Белькевича. На другій хвилині тайму Чечеленко прийняв пас Олійника у штрафному майданчику, розібрався з Нагорним та спрямував другого м'яча у ворота «Динамо» – 1:2.

Динамівці збільшили темп та побігли вперед відіграватися. На те, щоб зрівняти рахунок, «біло-синім» знадобилося менше 15-ти хвилин. Цуріков навісив до штрафного майданчика на Харатіна, який розібрався з двома захисниками та завдав удару по воротах – голкіпер «Дніпра» опинився на місці, але гольове чуття знову привело в потрібний час у потрібне місце Тищенка, який, пробивши коліном, зрівняв рахунок та оформив дубль.

Ще за дві хвилини динамівці вийшли вперед. Після прострілу з правого флангу Цуріков пробив метрів із 11-ти на силу й без шансів для голкіпера. А на 83-й хвилині Андрій поставив у матчі жирну крапку. Після скидки від Тищенка півзахисник «біло-синіх» увірвався до штрафного майданчика й спрямував м'яча в дальній кут воріт «Дніпра» – 4:2. Міг Цуріков поставити у матчі й знак оклику, але за хвилину до завершення зустрічі, перебуваючи у штрафному майданчику гостей, спрямував м'яча в стійку.

Curikov

Ключовий момент

Ключовою стала трихвилинка з 61-ї до 63-ї хвилини. За цей короткий відрізок часу динамівці перевернули все догори дригом, забили два м'ячі, які принесли команді вольову перемогу.

Топ-персона

Нападник Максим Тищенко й у попередніх матчах непогано виглядав, додаючи від гри до гри. Сьогодні він став одним із найкорисніших гравців команди, відзначившись двома голами та гольовою передачею.

Tishenko

Чемпіонат U-21

31.08.2013 р. Київ, стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського. 500 глядачів

«Динамо» – «Дніпро» – 4:2 ( 1:1)

«Динамо»:
Рудько, Бурда, Болденков (Чумак, 85), Шевчук, Харатін, Полегенько (к), Цуріков, Кранчар (Мілютін, 62), Кузик (Мироненко, 90), Нагорний (Лазарович, 62), Тищенко.

«Дніпро»: Баштаненко, Лопирьонок, Конде, Є.Пасіч, Мігунов (Кочергін, 72), Бабенко, Васильєв (Крапивний, 62), Г.Пасіч, Чечеленко (Сондей, 69), Блізніченко (к), Олійник (Третьяков, 79).

Голи: Тищенко (26, 61), Цуріков (63, 83) – Олійник (38), Чечеленко (47)

Попередження: Кранчар (37), Бурда (74) – Крапивний (81), Є.Пасіч (89).

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер