Вольова перемога молодіжки в Луцьку!

Вольова перемога молодіжки в Луцьку!

На гол лучанина Пічкура гості відповіли влучними пострілами нещодавнього іменинника Гармаша та Хльобаса наприкінці поєдинку.

У складах обох команд було кілька досвідчених футболістів. У «Волині» зі стартових хвилин на поле вийшли Романенко, Годований, Пічкур, а у «Динамо» – дискваліфіковані на матч основних складів Гармаш та Мілевський.

Початок поєдинку краще вийшов у гостей. Динамівці багато атакували й створили кілька небезпечних нагод біля воріт суперника. Однак м’яч влетів саме в їхні ворота. «Волинь» реалізувала мало не перший свій момент. Пічкур зі штрафного поцілив точно в дев’ятку. Втім підопічні Олександра Хацкевича доволі швидко відігралися. Парцванія, який діяв на позиції правого захисника, пройшов по своєму флангу, віддав пас до штрафного майданчика на Мілевського, а Артем переадресував його Гармашу – Денису лишалося лише влучити у ворота.

Майже одразу Денис мав нагоду оформити дубль. За фол у штрафному майданчику проти Мілевського арбітр призначив пенальті. Однак переграти голкіпера з 11-метрової позначки Денис не спромігся – Романенко парирував удар у лівий кут.

Після перерви команди продовжили обмін «люб’язностями», створюючи й не реалізовуючи небезпечні моменти. Динамівці домоглися свого за десять хвилин до фінального свистка. Активний Мілевський вийшов сам на сам із голкіпером, але не зміг переграти його, однак першим на добиванні опинився Хльобас, який забивав уже в порожні ворота.

Таким чином, вольова перемога молодіжної команди «Динамо» і три очки, котрі дозволили «біло-синім» піднятися на дев’яту сходинку в турнірній таблиці.

Молодіжна першість України 2011/12. 28-й тур

«Волинь» - «Динамо» - 1:2 (1:1)

21 квітня 2012 р., Луцьк, стадіон «Підшипник», 500 глядачів 

«Волинь»: Романенко, Щедрий, Годований, Микитюк, Медвєдєв, Кравченко, Подригуля (Карасюк, 69), Жук (Луценко, 84), Марковець (Хомченко, 82), Пічкур (Коблюк, 46), Петрук.

«Динамо»: Кичак, Парцванія (Лухтанов, 83), Братков, Трубочкін (Панфілов, 46; Раджабов, 87), Ягодинскис, Чорноморець, Гармаш (Маік, 90+4), Цибульник (Карп, 76), Лазарович, Мілевський, Хльобас.

Голи: Пічкур (16) – Гармаш (27), Хльобас (80).

Нереалізований пенальті: Гармаш (31).

Попередження: Марковець (11), Медведєв (83) – Цибульник (5), Ягодинскис (23), Чорноморець (36)

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер