Вольова перемога «Валенсії» на «Местальї»

Вольова перемога «Валенсії» на «Местальї»

У цьому поєдинку Хуан Антоніо Піцці задіяв такий склад: Дієго Алвес – Барраган, Везу, Матьє, Бернат – Кейта (Пако Алькасер, 53), Фуего – Фегулі, Парехо, Феде (Мічел, 73) – Варгас (Жонас, 59).

У порівнянні з грою в Нікосії проти «Динамо», у стартовому складі Лос Чес сталося п'ять замін. Дві стосувалися захисту – замість Жоау Перейри та Рикарду Кошти грали Барраган та Рубен Везу. Також зміни торкнулися атакуючої лінії. Замість Мічела, Жонаса та Пако Алькасера з перших хвилин діяли Фегулі, Феде Картабія та Варгас.

Відзначимо, що чилієць Едуардо Варгас, який блискуче себе проявив у першій грі проти київського «Динамо», в цьому матчі діяв на вістрі атак «кажанів». Фегулі допомагав йому з правого флангу, Феде – з лівого. Однак рішення Піцці поставити Варгаса на позицію центрального нападника не мала успіху. Цілу годину левантійці не могли розкрити оборону гостей, до того ж ще й пропустили гол на самому початку другого тайму. Помилкою Фуего скористався Пітті, який точно пробив із-під Матьє.

Наставник «Валенсії» зреагував на неспроможність своєї команди в атаці замінами. На полі з'явилися Пако Алькасер та Жонас, які замінили Варгаса та Кейта. При цьому на позицію опорного півзахисника змістився Парехо, Жонас грав відтягнутого нападника, а на звичному місці в центрі атаки діяв Алькасер.

Саме Пако зрівняв рахунок на 63-й хвилині зустрічі, скориставшись навісом Фегулі з правого флангу. «Гранада» трохи здригнулася, й Лос Чес могли швидко забити й другий м'яч, якби не Жонас, який зловживав індивідуальними діями, невиправданими та неточними дальніми ударами зводячи до нуля перспективні атаки своєї команди.

Однак «Валенсія» таки вирвала перемогу. На останній хвилині навіс Парехо зі штрафного на дальній стійці ударом ногою замкнув Везу.

Перемога зберегла за командою Піцці восьме місце у Примері.

Як відомо, наступну гру валенсійці проведуть також на «Местальї». Цього четверга, 27 лютого, «кажани» зіграють матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи проти київського «Динамо».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер