День «Динамо» в Луцьку перед грою з «Волинню»

День «Динамо» в Луцьку перед грою з «Волинню»

Суддя Юрій Грисьо зі Львова дасть свисток про початок зустрічі о 19.30.

Команда Сергія Реброва вирушила до міста проведення матчу, як завжди, напередодні ввечері. Провівши тренування в Києві, динамівська делегація попрямувала до аеропорту. Літак із командою на борту злетів у небо о 20.00 та приблизно за годину приземлився в місті Рівне, а звідти команда автобусом попрямувала до Луцька. Місцем своєї дислокації команда традиційно обрала готель «Україна», який розташований в історичному центрі міста.

Напередодні матчу обидві команди мають дискваліфікованих гравців у своєму складі. У «Динамо» це Денис Гармаш, а у «Волині» - Владислав Шаповал, який узяв участь у матчі молодіжних складів.

Сьогодні після 12-ї години дня гравці вийдуть на прогулянку містом. Після обіду в програмі команди установка на гру та виїзд на стадіон «Авангард».

Уранці в день гри відбулася традиційна передматчева нарада, на якій було затверджено, в комплектах форми якого кольору зіграють команди: динамівці – у синьому, а господарі – в білому. Динамівські воротарі одягнуть жовте екіпірування, а луцькі – форму чорного кольору.

На час початку матчу синоптики прогнозують прохолодну хмарну погоду з температурою повітря +1-2 градусів тепла.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер