«Волинь» – «Динамо»: останні новини перед грою

«Волинь» – «Динамо»: останні новини перед грою

Динамівці пізно ввечері в четвер провели надважливий чвертьфінальний матч Ліги Європи УЄФА проти італійської «Фіорентини». П’ятниця була присвячена відновлювальним процедурам, тож на підготовку безпосередньо до поєдинку з «Волинню» у Сергія Реброва та його підопічних залишався лише один день. У порівнянні з єврокубковим матчем, у сьогоднішній грі можна чекати на зміни у складі «Динамо». Але, в той же час, варто розуміти важливість результату, адже відставання найближчого переслідувача, донецького «Шахтаря», після вчорашньої перемоги «гірників» над «Зорею» скоротилося до загрозливих двох очок.

Не обійшлося без втрат після матчу з «Фіорентиною» – португалець Віторіну Антунеш розтягнув зв’язки гомілкостопного суглобу. Навряд чи тренерський штаб буде ризикувати здоров’ям захисника та відразу кидати його в бій у Луцьку. Відрадно, що дискваліфікованих у складі обох команд немає, тож Сергій Ребров та Віталій Кварцяний можуть виставити оптимальні склади на даний момент.

Уранці на стадіоні «Авангард» було проведено традиційну передматчеву нараду, де було затверджено форму, в якій зіграють сьогоднішні суперники. «Динамо» одягне смугастий синьо-блакитний комплект (воротар – жовтий светр), а «Волинь» вийде в білій формі (воротар – у зеленому светрі). Як повідомив прес-аташе господарів Юрій Конкевич, на матчі очікується до восьми тисяч глядачів, що, як для останніх домашніх матчів «Волині», є дуже непоганим показником.

Додамо, що сьогодні в Луцьку похмура погода. Температура повітря коливатиметься від +5°С до +8°С, можливий невеликий дощ.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер