«Волинь» - «Динамо»: останні новини перед грою

«Волинь» - «Динамо»: останні новини перед грою

Цей матч можна назвати центральним матчем туру, оскільки зустрінуться четверта та перша команди за підсумками сімох турів.

Динамівці прибули до Луцька вчора близько десятої вечора й зупинилися в готелі «Україна». Біля готелю їх зустріли вболівальники, й динамівці їм не відмовили у фото та автографах. Найбільшим попитом користувалися Олег Гусєв, автор першого гола у ворота «Порту» в матчі, що відбувся посеред тижня, а також Андрій Ярмоленко. До слова, стан здоров’я в Андрія у нормі, він готовий узяти участь у грі проти луцької команди.   

Сьогодні жодних заходів, окрім, звичайно ж, передматчевої установки, у програмі команди не передбачено, не планується й прогулянка містом, та й погода не сприяє цьому – в Луцьку сильний дощ, і, за прогнозами синоптиків, така погода протримається до кінця дня.

Уранці в день гри відбулася традиційна передматчева нарада, на якій було затверджено, в яких комплектах форми сьогодні зіграють команди. Динамівці зіграють у виїзному комплекті форми синього кольору (голкіпер – у зеленому), а господарі поля – у своєму основному, білому комплекті форми (голкіпер – у жовтому).

Незважаючи на погодні умови, сьогодні на «Авангарді», напевно, буде аншлаг. Приїзд київського «Динамо» завжди викликає в Луцьку ажіотаж, до того ж зараз і «Волинь» посідає високе місце в турнірній таблиці Прем’єр-ліги. Продаж квитків на цю гру розпочався 15 вересня. Ціна коливається від 25 гривень на фан-сектор до 100 гривень на VIP-трибуну.

Гра видається доволі цікавою, адже у складі «Волині» є велика група футболістів, які пройшли дитячу школу «Динамо» або виступали за різні вікові команди нашого клубу: Артем Кичак, Артем Шабанов, Сергій Логінов. Кілька матчів у другій лізі за «біло-синіх» зіграв Володимир Польовий. У 2009 році 12 матчів за «Динамо» зіграв нинішній опорний півзахисник «Волині» Сергій Кравченко, у 2005-му році став «динамівцем» і «волинянин» Олег Герасимюк.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер