Володимир Бражко: «У минулому сезоні не забив «Колосу» пенальті, а тепер реабілітувався»

Володимир Бражко: «У минулому сезоні не забив «Колосу» пенальті, а тепер реабілітувався»

Півзахисник юнацької команди «Динамо» Володимир Бражко, який реалізував пенальті у ворота «Колоса» (Ковалівка), поділився враженнями від результативного поєдинку, у якому його команда здобула перемогу з рахунком 5:1.

- У перші хвилин 15 матчу нам було важко - команда суперника грала так, як ми не очікували. Вони розкривали зони, віддаючи передачі за спину або в середину, завдавши цим чимало проблем. Також ми дозволяли їм пробивати із середньої зони. Але Руслан Нещерет добре відпрацював, за що ми йому вдячні. А в другому таймі ми трохи перебудувалися, грали у два опорних півзахисники, це дозволило нам звузити гру в середині поля, і такі передачі більше не проходили. Пропущений нами м'яч - це результат нестачі концентрації, ми трохи розслабилися після того, як незадовго до цього забили самі. У тому епізоді всі - і півзахисники, і правий захисник, і правий центральний - не допрацювали з суперниками, звинуватити когось одного не можна, винна вся команда.

- Із чим пов'язана заміна Філатова?

- Тренер дає всім грати, Антон Боль тільки нещодавно повернувся після травми, йому також потрібна ігрова практика. Не думаю, що Філатова поміняли через те, що він багато помилявся. Помиляються всі, це нормально, ми його підтримали.

- У вас були прекрасні удари і в першому таймі, і в компенсований час. Трохи не вистачило для гола?

- Так, після травми я ще трохи побоююся бити, але поступово відчуваю удар, тож із часом буду пристрілюватись.

- Ви вирішили виконувати пенальті, тому що були впевнені, що заб'єте?

- Так, відразу сказав, що проб’ю. У минулому сезоні я не забив «Колосу» одинадцятиметровий удар, а тепер реабілітувався. Узагалі, я відпрацьовую пенальті, але не буду розкривати всі свої секрети.

- Як прокоментуєте результати жеребкування Юнацької Ліги УЄФА?

- Звичайно, очікування від цього турніру тільки хороші. Грати з такими командами дуже приємно. Ми хотіли потрапити в сильну групу, щоб зіграти з сильними суперниками, аби проявити себе і перевірити свій рівень. Зізнаюся, більше хотіли в групу до «ПСЖ» і «Манчестер Сіті», але «Баварія» і «Барселона» теж відмінні суперники.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер