Володимир Шепелєв: «Наше головне завдання – підготуватися до ігор Ліги чемпіонів»

Володимир Шепелєв: «Наше головне завдання – підготуватися до ігор Ліги чемпіонів»

Центральний півзахисник «біло-синіх» поділився враженнями від гри з «Фенербахче» у Стамбулі.

- Яке завдання поставив тренерський штаб на сьогоднішній матч і чи вдалося його виконати?

- Наше головне завдання – підготуватися до ігор Ліги чемпіонів. Що стосується матчу – завдання було виграти, але і нічия – хороший результат. Ми виглядали гідно, могли і перемогти. Але рахунок на табло 1:1 справедливий.

- Це суперник рівня Ліги чемпіонів?

- Так, відчувається, що це команда рівня Ліги чемпіонів. У них у складі топові гравці, той же Озіл. Видно, що він досвідчений гравець. Звичайно, приємно грати проти таких футболістів, хочеться показати свій рівень, відчути, що ти можеш на тлі цих гравців.

- Можна порівняти «Фенербахче» за рівнем з якоюсь командою УПЛ?

- Думаю, «Шахтар» такого ж рівня приблизно. Можливо, за стилем – «Зоря», яка намагається грати в технічний, розумний футбол. Не просто грає довгими передачами, а там як вийде, а саме будує гру від початку атаки до завершення.

- Найближчої неділі вам належить провести матч із «Зорею». Можна це назвати репетицією?

- Краще запитати це у головного тренера. Будемо готуватися до виїзду в Запоріжжя. Там завжди непросто. У нас там завжди непередбачувані матчі: то програємо і намагаємося відігратися, то виграємо з великим рахунком.

- У фізичному плані було нелегко грати в день перельоту?

- У нас вже таке було на другому зборі: прилетіли, дві-три години в готелі і на гру. Раніше такого не було, але якщо матч такого рівня, то чому б і ні. Заради цього ми граємо в футбол.

- Що є подразником у таких умовах? Рівень суперника?

- Звичайно, завжди приємно грати з такими суперниками. Я думаю, тому ми і їздимо, літаємо стільки часу – щоб підготуватися до Ліги чемпіонів, перевірити свої сили на сьогоднішній день.

- У першому таймі суперник створив більше моментів, але відкрило рахунок «Динамо». Цей результат завдяки надійній грі в обороні?

- Так, в перші хвилини ми відійшли трохи назад, подивилися, як вони грають. Потім грали на контратаках. У нас були хороші контрвипади, але не могли ніяк їх завершити. Там було ще два-три хороших моменти в першому таймі. У другому таймі ми вже намагалися більше йти вперед. Напевно, тому і пропустили – суперники зловили нас на контратаці.

- Гол став наслідком хорошої взаємодії Циганкова і Леднева?

- Ми на тренуваннях відпрацьовуємо подібні атаки – пас у середину зі скидкою на третього. Звичайно, індивідуальне розуміння теж має бути присутнім – коли вчасно віддати пас. Видно, що у них є порозуміння. Вважаю, що в даному епізоді більше заслуга їх майстерності, індивідуальності, ніж тактики.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер