Володимир МАХАНЬКОВ: «Як відбив пенальті? Є свої хитрощі»

Володимир МАХАНЬКОВ: «Як відбив пенальті? Є свої хитрощі»

У виїзному поєдинку проти «Наполі» Володимир відбив пенальті та врятував свою команду ще в кількох важливих епізодах, зробивши вагомий внесок у підсумкову перемогу киян 2:0. Після поєдинку наш голкіпер поділився своєю думкою про гру:

- У першу чергу, хочу подякувати вболівальникам, які прийшли нас сьогодні підтримати. Вважаю, гра вдалася, оскільки ми забили два м'ячі та вперше у цьому сезоні Юнацької ліги УЄФА не пропустили, зігравши позаду «на нуль». Вважаю, кожен гравець, тренерський штаб, персонал виконали свої функції на 100%, тому ми й досягли такого результату.

- Пенальті був справедливим?

- Про це у мене запитують після кожної гри. Суддя поставив, але я вважаю, що одинадцятиметрового не було, тому що в тому моменті гравець упав сам. Але не буду обговорювати. Добре, що вдалося відбити. Як я це зробив? Є свої хитрощі. Пенальті мені б'ють уже в другій грі поспіль, минулого разу три дні тому у грі чемпіонату не вдалося його відбити, а зараз вдалося. Сподіваюся, в наступні рази до цього справа доходити не буде. Але, в будь-якому випадку, буду намагатися врятувати свою команду.

- Це додало вам упевненості? Надалі ви неодноразово надійно грали під час стандартних положень та атак «Наполі».

- Безумовно, такі моменти додають упевненості, але я можу сказати, що я був впевнений у нашій команді з першої хвилини розминки, тому що ми дуже добре підготувалися. Ще два дні тому та на вчорашньому тренуванні я бачив, як у хлопців горіли очі, вони хотіли приїхати до Неаполю та довести, що ми не випадково перебуваємо на першому місці. Вважаю, що нам це вдалося - усім дякую за самовіддачу та блискучий результат.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер