Володимир МУНТЯН: «Ми втратили тренера з величезним потенціалом»

Володимир МУНТЯН: «Ми втратили тренера з величезним потенціалом»

- Від імені всіх ветеранів хотів би подякувати учасникам цього турніру. Ініціатива проведення належить батькам Андрія, яким велике спасибі за це. Ми не дарма зібралися в цей день, оскільки сьогодні - день ангела Андрія. Час летить так швидко, з трагічної дати пройшло вже більше двох років, але до цих пір неможливо звикнути до того, що Андрія немає з нами. Сталася біда для всіх футбольних людей - ми втратили прекрасного футболіста і чудову людину. Складно уявити, яка це трагедія для рідних, які втратили свого сина, чоловіка, батька - це дуже важко пережити. Безперечно, і український тренерський цех втратив прекрасного наставника.

- Як можете оцінити турнір, що пройшов?

- Умови, в яких він проходив, просто чудові, особливо, в цю пору року. Неважливо, хто в підсумку став переможцем. Головне, що ми всі зібралися і згадали про нього. Пам'ять про Андрія залишиться з нами назавжди. Єдине, хотілося, щоб були присутні більше людей, які віддали б данину поваги пам'яті Гусіна. Ми вшанували його, але осад від того, що він так рано пішов, залишився.

- Як можете оцінити гру Андрія та Івана Гусіних?

- Вони приємно здивували - молодці. Дуже радий за Андрія - я його бачив раніше, він був іншим, а тепер підріс і відчував себе дуже впевнено на футбольному полі. Івану ще трохи важкувато, але, думаю, найближчим часом він теж себе покаже.

- Що вам в першу чергу, спадає на думку, коли ви згадуєте про Андрія Гусіна?

- За той час, що ми були з ним близько знайомі, я помітив, що він був дуже цілеспрямованим в своїх планах і цілях, які ставив перед собою, перебуваючи на тренерському містку. Про його ігрові якості говорити зайве - як футболіст, він проявив себе з найкращого боку. А з тренерської точки зору, зізнаюся чесно: я бачив в ньому величезний потенціал і перспективу. Андрій був одночасно і простим, і непростим хлопцем, міг вести свою лінію, завжди дотримувався своїх принципів і досягав своєї мети. Повторюся, ми втратили тренера з дуже великим потенціалом.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер