«Динамо» – «Зоря»: експертна думка

«Динамо» – «Зоря»: експертна думка

- Думаю, зараз стан обох команд дозволяє припустити, що гра буде непростою – ця кубкова зустріч відкриває переможцю дорогу до головного фіналу. Гра буде напруженою – думаю, у цьому ніхто не сумнівається. Нещодавня гра чемпіонату показала, що «Зоря» здатна не лише на рівних грати з «Динамо», але й перемагати.

- На ваш погляд, і «Динамо», і «Зоря» будуть перебувати в однакових умовах перед матчем?

- Якщо не в зовсім однакових, то приблизно в рівних, адже в обох команд схожий ігровий графік та режим – поєдинки в чемпіонаті України та єврокубках. Звичайно, у кожної з них можуть бути додаткові внутрішні проблеми, але це командні справи, я не можу їх коментувати.

- Які висновки, на ваш погляд, мало зробити «Динамо» з попередньої зустрічі з луганчанами?

- Думаю, тренерський штаб досконально розібрав ту гру та вказав на існуючі проблеми. «Зоря» почала сезон доволі сильно й кожен тур може кардинально змінити ситуацію, яка склалася на даний момент. Що стосується майбутньої зустрічі, вважаю, вона вирішить подальшу долю Кубку, точніше, покаже, хто дійсно буде претендувати на перемогу в боротьбі за трофей.

Повну версію інтерв’ю з Володимиром Онищенком та інші матеріали до матчу «Динамо» – «Зоря» читайте у передматчевій програмі.

* фото В.Раснер

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер