Володимир Шепелєв: «АЗ» - команда з характером, добре веде верхову боротьбу»

Володимир Шепелєв: «АЗ» - команда з характером, добре веде верхову боротьбу»

А також Володимир розповів про перебіг свого відновлення:

- За жеребкуванням стежив у текстовій трансляції. Якщо ми хочемо грати у груповому етапі Ліги чемпіонів, маємо проходити будь-якого суперника з тих, які нам могли попастися. Вважаю, усі команди на цій стадії приблизно однакові за рівнем, хіба що «Бенфіка» вище, але вона нам випасти не могла. Тому особливих переваг у мене не було.

Радує, що матч пройде в Києві. Для нас звичніше грати два матчі, але цього разу доведеться обмежиться одним. Повторюся, добре, що він для нас домашній, у цьому плані у нас є перевага.

Про «АЗ» багато не знаю, бачив тільки один їхній матч - проти «Вікторії» (Пльзень), коли вони зрівняли рахунок у компенсований час із пенальті, а потім в екстра-таймах забили ще два м'ячі. Складається враження, що ця команда сильна, з характером, вони добре ведуть верхову боротьбу, утім, як і наші команди. У них є схема, за якою вони постійно грають, і нічого в ній не змінюють. Може, проти нас вони захочуть щось змінити - подивимося.

Що стосується мого самопочуття, уже все добре. Сьогодні зробив заключне УЗД, начебто все гаразд. Пройде крепатура після зали - і можна буде починати працювати. Напевно, 2-3 дні у мене буде бігова робота, а потім приєднаюся до загальної групи. Гадаю, до наступного матчу з «Десною» в чемпіонаті України вже буду готовий. У вівторок лікарі мають про це сказати точно.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер