Володимир Шепелєв: «Мав починати атаки, контролювати м'яч і включати швидкість»

Володимир Шепелєв: «Мав починати атаки, контролювати м'яч і включати швидкість»

Після гри, у якій його команда здобула перемогу з рахунком 2:0, динамівець поділився враженнями і розповів про підготовку до найближчого офіційного поєдинку з «Шахтарем»:

- Поділіться враженнями від матчу, чи вистачило 30 хвилин, щоб отримати достатнє навантаження?

- Ні. Звичайно, цього часу недостатньо, але оскільки вже в неділю у нас офіційний матч проти «Шахтаря» в чемпіонаті України, завдання отримати максимальне навантаження не стояло. Важливіше було відпрацювати зв'язки, взаємодії награти комбінації і відчути ігровий ритм.

- Чи відчуваєте ігровий прогрес порівняно з минулим матчем проти «Руху»?

- Так, звичайно, відчуваю. Це була вже друга гра після тривалої перерви, пов'язаної з карантином, тому, на відміну від першої, вона далася нам легше, ми грали краще і змогли перемогти.

- Яку установку давали особисто вам тренери перед грою? У чому полягала ваше завдання?

- Я мав починати атаки, якомога більше контролювати м'яч і включати швидкість, коли це необхідно, загострюючи ситуацію на полі. Саме це тренери сказали мені в перерві, коли я виходив на поле.

- Як ставитеся до того, що «Шахтар» буде проводити свої домашні матчі на НСК «Олімпійський», а «Динамо» доведеться переїхати на стадіон ім. Лобановського або іншу арену?

- Якщо таке рішення прийняло керівництво, значить, так було потрібно і це правильно, враховуючи ситуацію, що склалася, обмеження через карантин і бажання всіх дограти чемпіонат. Заради цього потрібно об'єднати зусилля, йти назустріч один одному й у чомусь поступатися. Наше ж завдання показувати якісний футбол незалежно від того, граємо ми на НСК «Олімпійський» чи на іншому стадіоні, з глядачами чи без них.

- У якому моральному і фізичному стані підходите до найближчого матчу з «Шахтарем»?

- У нормальному, звичайному стані, наскільки добре ми підготувалися до цієї гри, буде зрозуміло вже після матчу з результату.

- З огляду на те, що відставання від «Шахтаря» 13 очок, і матч пройде без глядачів, чи буде присутній спортивний інтерес?

- Так, звичайно, з «Шахтарем» матчі завжди принципові, незалежно від їхнього статусу і різниці очок у турнірній таблиці. У нас має бути дві очні зустрічі, будемо намагатися скоротити це відставання. Крім того, ми всі скучили за офіційними поєдинками за ці два з половиною місяці карантину, тому будемо грати з великим бажанням і самовіддачею.

- Чи хотілося би вам вийти на поле в наступному матчі зі стартових хвилин? Чого очікуєте від поєдинку з донеччанами?

- Звичайно. Хотілося б не лише вийти на поле, а й допомогти команді досягти позитивного результату. Цього, напевно, прагне кожен футболіст, але рішення, кому грати, приймає тренерський штаб. Очікуємо хорошої гри і, звісно, нашої перемоги.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер