Володимир Шепелєв: «Зможу тренуватися в загальній групі вже на першому зборі»

Володимир Шепелєв: «Зможу тренуватися в загальній групі вже на першому зборі»

Півзахисник нашої команди Володимир Шепелєв в інтерв'ю кореспонденту офіційного клубного сайту розповів, як він її проводить і чим займається під час літнього міжсезоння. А також поділився тим, як проходить його відновлення після травми, через яку Володимир змушений пропустити Євро-2020. Нагадаємо, на початку травня внаслідок невдалого падіння у грі з «Воркслою» в Полтаві Шепелєв отримав крайові переломи поперечного відростка у двох хребцях без зсувів.

- Проводжу відпустку вдома, був і в Києві, і в Одеській області у батьків. Лише нещодавно на кілька днів полетів до Туреччини.

- Як просувається ваше відновлення? На зборах зможете працювати вже на повну силу?

- Так, лікар сказав, що я буду готовий тренуватися разом із командою в загальній групі вже на першому зборі. Подивимося, як буду почуватися. У 20-х числах червня у команди запланований медогляд, тоді й буде остаточна інформація щодо мого стану.

- А чим займаєтеся в Туреччині? Віддаєте перевагу активному відпочинку чи пасивному?

- В основному активному: ходжу у тренажерну залу, де роблю вправи на верхній плечовий пояс, а ось спину в роботу не включаю, а також засмагаю на пляжі.

- Коли вже зможете працювати без обмежень?

- Лікар сказав, що будемо приймати рішення щодо цього після того, як я повернуся до Києва і приїду на базу на огляд. Загалом медики говорили, що для відновлення після цього ушкодження мені знадобиться місяць, і він уже минув, тож, гадаю, навантаження мені вже дозволені.

- Перші дні до від'їзду на збір будете працювати на базі?

- Так, будемо пару днів тренуватися в Києві, але це поки неточно. Про конкретні плани тренери нам ще не говорили. Я поки ще трохи відчуваю дискомфорт, але думаю, на той час, як ми вийдемо з відпустки, усе має минутися.

- Прикро, що не зможете зіграти за збірну України на Євро-2020?

- Звичайно, я був засмучений, що отримав травму перед чемпіонатом Європи, оскільки дуже хотів би поїхати в розташування збірної, але так склалися обставини. Для мене зараз найважливіше повноцінно якісно відновитися. А матчі збірної дивитимуся по телевізору і буду вболівати за наших хлопців.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер