Володимиру Зеленському – 46! Наші вітання!

Володимиру Зеленському – 46! Наші вітання!

Сьогодні виповнюється 46 років Президенту України Володимиру Зеленському. Від імені нашого клубу його привітав президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс.

Шановний Володимире Олександровичу!

Від свого імені та від усієї динамівської родини вітаємо Вас із Днем народження!

Наша країна переживає складні та трагічні часи. На вашу долю випало дуже серйозне випробування – керувати Україною під час великої війни. Ваша сміливість і патріотизм надають усім нам сил продовжувати боротьбу, продовжувати допомогу українській армії та всім, як один, наближати перемогу нашої країни.

Кожен новий день – це частина героїчної та драматичної історії України. Щодня наша країна бореться з жорстоким та нещадним ворогом, але невблаганно рухається до найголовнішої перемоги у своїй історії. Ми пишаємося тим, що Україна стала лідером вільного світу та символом боротьби за демократичні цінності.

Динамівцям особливо приємно, що Ви завжди симпатизували нашому клубу, а наша підтримка та симпатії повністю на Вашому боці.

Бажаємо Вам міцного здоров'я, щастя, натхнення, енергії, а всім нам – якомога скорішої Перемоги над спільним ворогом та життя у мирній незалежній Україні.

З повагою,

Президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер