Волонтери дякують ФК «Динамо» Київ

Волонтери дякують ФК «Динамо» Київ

Волонтерське об’єднання «Народний тил» висловлює щиру подяку ФК «Динамо» Київ за суттєвий внесок у забезпечення мобільних польових госпіталів ЗСУ вкрай необхідним медичними обладнанням.

На отримані кошти – а це близько півмільйона гривень – придбано сучасне ендоскопічне хірургічне обладнання, яке дозволяє виконувати широкий спектр втручань різного ступеня складності з високим рівнем якості та вищим рівнем прогнозованості (в порівнянні з класичними методиками), більш швидкою та якісною реабілітацією пацієнтів.

Також придбано чотири кисневі концентратори для безпосередньої подачі кисню пацієнту, а також для забезпечення киснем медичних апаратів штучної вентиляції легень. Обладнання призначене для 59-го та 61-го мобільного госпіталю ЗСУ. Воно врятує життя не одному нашому герою.

Наскільки нам відомо, ФК «Динамо» Київ не вперше надає допомогу захисникам вітчизни. Це мало б стати прикладом і для інших відомих людей, які не шкодують коштів на утримання футбольних клубів, але не поспішають допомагати армії. Ми вважаємо, що справжній патріотизм виявляється саме в таких справах.

Також цей лист, разом із фотографіями придбаного ФК «Динамо» Київ обладнання, розміщено на сторінці волонтерського об’єднання «Народний тил» у соцмережі Фейсбук.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер