»Волинь» – «Динамо». Початок матчу в 17:00

»Волинь» – «Динамо». Початок матчу в 17:00

Після повернення з Алкмаара в Києві «Динамо» провело півтори доби, в суботу ввечері взявши курс на Луцьк. Віддавши перемозі над АЗ величезну кількість фізичних і моральних сил, за такий короткий час, окрім відновлювальних процедур, динамівці встигли в рамках підготовки до гри з «Волинню» провести одне тренування. Олегу Лужному потрібно налаштувати підопічних на новий матч, максимальний результат в якому для «Динамо» такий же важливий, як і у грі Ліги Європи.

На футболістів, які здобули перемогу в Голландії, напевно ляже основне навантаження й у грі з «Волинню». Можливі деякі варіації, наприклад, тренер використає Ярмоленка, Зозулю й Гармаша, в яких більше сил, ніж у їхніх партнерів. Чекають на шанс багатообіцяючі південноамериканці Андре й Бертольйо. У той же час, зміни до складу наставник напевно буде вносити дуже обережно.

До Луцьку динамівці їхалив суботу ввечері, як то мовиться, «на перекладних». Оскільки в Луцьку немає аеропорту, літаком команда долетіла до Рівного, звідки на автобусі доїхала до місця призначення. У грі з «Волинню» через травми Олег Лужний не зможе розраховувати на кількох провідних виконавців. У лікарні міста Мюнхен продовжує заліковувати ушкоджене коліно Андрій Шевченко. Залишилися в Києві відновлюватися після мікротравм Андрій Несмачний, Мілош Нінкович і Гільєрме.

Матч 14-го туру Епіцентр-Чемпіонат України «Волинь» – «Динамо» відбудеться в неділю, 24-го жовтня, в Луцьку на стадіоні «Авангард». Початок о 17:00. Пряму трансляцію матчу дивіться на телеканалі 2+2, за текстовим репортажем стежте на клубному сайті «Динамо».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер