“Волинь” – “Динамо”. Післяматчева прес-конференція

“Волинь” – “Динамо”. Післяматчева прес-конференція

Анатолій Дем'яненко, тренер "Динамо":

-Гра вийшла жорсткою, було багато порушень, поштовхів. Я чудово розумію хвилювання головного тренера Йожефа Йожефовича, адже його підопічних суперники не цуралися бити по ногам ще до прийому м'яча. У одному з епізодів Марис Верпаковськис міг зазнати важкої травми.

Наставник "Динамо" випустив на поле кількох молодих гравців, надав відпочинок "збірникам", які лише в четвер прибули до Києва. На жаль, не всі з них виправдали наші сподівання. У першому таймі ми вдало провели два швидких м'ячі, які, в підсумку, стали вирішальними у нашій перемозі.

-Гра з одним форвардом - це "виїзний" варіант гри "Динамо"?
-Ні, в першому таймі ми грали з парою форвардів Верпаковськис - Корниленко. Я вже казав, що через насичений календар були вимушені залишити в Києві чимало провідних виконавців. Тому задовільнилися виконавцями, які були у нашому розпорядження.

-Що вам не сподобалось у грі "Динамо"?
-Дії у другому таймі. Забивши два м'ячі, ми повинні були переводити гру в спокійне русло, тримати її під контролем. На жаль, вийшовші на заміну гравці з цим завданням не впорались.

* * *
Віталій Кварцяний, головний тренер "Волині":

-Підопічні несміливо провели перші хвилини зустрічі, з колективних дій випадали по три-чотири гравця. Чимало позиційних помилок припустив Шараба, програвав єдиноборства. Вважаю, через нього ми пропустили два м'ячі. У перерві у нас була серйозна розмова, хлопці зрозуміли, що так грати не можна. У результаті малюнок гри змінився.

Зазначу, що жоден футболіст "Волині" не грав грубо. Я попереджав хлопців, що у динамівців відповідальні ігри в єврокубках, у збірній, де потрібно відстоювати честь країни. Але і ми не можемо виходити на поле та поступатися в єдиноборствах. Десь був брак в координації, нестандартні рухи... Але все це було в рамках правил. У першому таймі Джудович отримав заслужену "жовту", а по перерві він нічого не зробив Верпаковськису і, в підсумку, був вилучений з поля. Це суттєво ускладнило нам гру. Хоча матч-відповідь нам буде проводити нелегко, хочу побажати успіхів "Динамо" у Лізі чемпіонів.

-З чим була пов'язана рання заміна Чеботаря?
-Він давно не вписувався у нашу гру: затримував атаки, помилково приймав рішення, бездарно пробивав по воротам. Заміна була вірною, а Чеботаря я не мав випускати у стартовому складі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер