“Волинь” – “Динамо”. Післяматчова прес-конференція

“Волинь” – “Динамо”. Післяматчова прес-конференція

Олексій Михайличенко (головний тренер "Динамо"):

-Команда "Динамо" перемогла за рахунок того, що не поступилася у боротьбі і використала свою індивідуальну майстерні сть, котра в нас на даний момент дещо вища. Когось виділити у цій гри досить важко - це насправді був моноліт. На команду працював кожен гравець.

-Як вплинула погода на якість гри?
-Безумовно, свої корективи внесла погода. Гра дещо спростилася, бо щось видатне створювати на такому полі неможливо і в якійсь мірі був раціональний футбол. Ми першими зуміли створити небезпечні моменти і реалізували їх, не допустивши грубих помилок в обороні. Як у нападі так і в захисті намагалися використовувати максимальну кількість гравців.

- Коли справу було зроблено, чому ви не замінили гравців збірної України?
- Є команда і в ній немає українців, сербів, хорватів, болгар чи румунів... Що потрібно для команди це і будемо робити.

- Чи не здається вам, що п'ятого березня надто рано розпочинати футбольний сезон?
- Ми виконавці. Дуже багато розмов точилося про відміну матчу в Луцьку та Дніпропетровську. Я закрився у своєму номері і заборонив собі навіть думати про це. Приїдемо на стадіон і якщо скажуть що гра не відбудеться - не будемо грати. До цього моменту ніякі чутки не повинні хвилювати команду. Наше завдання вийти на поле і грати. Ми не складаємо календар. Ми приймаємо те, що є. Якщо сказали, що не будуть переносити гру - значить ми будемо грати в таких умовах. Нічого іншого не залишається.

- Чи міг би пропущений динамівцями гол, якби його зарахували, вплинути на хід матчу?
- Про це важко говорити, напевно міг би. Це був стовідсотковий момент у волинян і я не можу сказати, чи дозволила б собі наша оборона при грі в захисті допустити ще одну таку помилку. Вона виглядала надійно впродовж усього матчу.

* * *

Віталій Кварцяний (головний тренер "Волині"):

- Як би ми не намагалися налаштувати футболістів на дуже серйозну гру, як сказав Олексій Михайличенко – “ми програли в боротьбі”. Чому? Будемо розбиратися. Найголовніше - ми сьогодні грали без останнього оборонця. А коли в обороні грали Федюков чи Поляков, була в ній певна зіграність. Перед грою я сказав, що в матчі з динамівцями не можна оголювати підступи до свого штрафного майданчика, бо вони дуже швидко вмикають командні швидкості, проникають у вільні зони і в нас можуть бути проблеми. Чижевський, якого ми запросили два дні тому, втратив відчуття гри.

Ми програли через незібраність і розхлябаність оборони. Була й помилка воротаря. Я говорив йому, щоб він виходив на всі верхові м'ячі, адже наші оборонця поступаються в зрості київським нападаючим. Воротар грає на всій площині штрафного майданчика. Також перший гол надломив команду.

Дякуємо за сприяння в підготовці матеріалу прес-службі ФК "Волинь" (Луцьк).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер