Заява прес-служби ФК “Динамо” (Київ)

Заява прес-служби ФК “Динамо” (Київ)

Як стало відомо, “Динамо-2” (Київ) за неявку команди на матч 28-го туру першості України серед команд першої ліги 13 травня 2003 року проти “Полісся” (Житомир) зараховано “технічну поразку”.

“ФК Динамо Київ” висловлює свою категоричну незгоду з цим рішенням. Команда не змогла приїхати до Житомиру, оскільки 12-ть її гравців у цей день грали у складі національної збірної України U-21 в товариському матч проти збірної Польщі.

Рішення делегувати своїх гравців для участі в цьому поєдинку керівництво “ФК Динамо Київ” прийняло, по-перше, розуміючи важливість інтересів збірної, яка повинна постійно турбуватися про національний престиж і гідно представляти український футбол на міжнародній арені.

По-друге – у відповідь на офіційне прохання про це Федерації футболу України, яка, в свою чергу, передчасно клопотала про переніс гри 13 травня “Полісся” – “Динамо-2” перед Професіональною футбольною лігою.

Але ПФЛ замість того, щоб вирішити це питання (а воно знаходиться виключно в її компетенції) позитивно, в останній момент самоусунулося. В результаті, в день, коли динамівська молодь захищала кольори збірної України в Польщі, її клубній команді бюрократичними прийомами було зараховано поразку.

“ФК Динамо Київ” з повагою відноситься до діяльності ПФЛ і сумлінно виконує вимоги її регламенту. Однак із несправедливістю подібних рішень погодитися не може і має наміри подати обгрунтовану жалобу на розгляд Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України.

Прес-служба “ФК Динамо Київ”.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер