»Волинь» – «Динамо»: суддівські призначення

»Волинь» – «Динамо»: суддівські призначення

Комітет арбітрів ФФУ призначив бригаду арбітрів на матч 14-го туру Епіцентр-Чемпіонату України з футболу, в якому «Динамо» зіграє на виїзді з луцькою «Волинню».

Суддя в полі – арбітр першої категорії Олександр Дердо з Іллічівська. Олександр народився 3 лютого 1979 року, син колишнього глави суддівського комітету ФФУ Віктора Дерда. Зайнятися суддівством вирішив у 1997 році, на професійному рівні дебютував уже за чотири роки, а до обслуговування матчів вищого рівня залучається з 2007 року.

У нинішньому чемпіонаті Олександр працював на п'яти матчах елітного дивізіону, в яких показав 26 попереджень, одного разу вилучив футболіста з поля і призначив два пенальті (обидва – в матчі «Металіста» з «Кривбасом» у 7-му турі). Також в активі Олександра й один поєдинок за участю «Динамо» в сезоні 2010/2011. У рамках 5-го туру Дердо зафіксував мінімальну домашню перемогу нашої команди над донецьким «Металургом».

Допомагати Дерду на лініях будуть асистенти арбітра ФІФА – Олександр Войтюк (Запоріжжя) і харків'янин Олег Плужник. Функції резервного рефері на матчі будуть покладені на арбітра першої категорії Анатолія Абдулу, який представляє Харків.

Функції делегата ФФУ буде виконувати Олександр Приставка із Кривого Рогу, а інспектора ФФУ – Ігор Хіблін (Хмельницький).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер