На Волині проблем не виникло

На Волині проблем не виникло

Динамівці у чудовому стилі розпочали весняну частину сезону 2002/03. Кияни в першому матчі 1/2 фіналу Кубка України розгромили луцьку “Волинь” і практично забезпечили собі місце у вирішальному кубковому матчі.

Зустріч відбулась на переповненому стадіоні “Авангард”. Поле в Луцьку було дещо в’язким і продемонструвати свої найкращі якості, особливо для технічних гравців, було певною проблемою.

Гості з перших хвилин дали зрозуміти, що не збираються відкладати питання щодо фіналіста на другий поєдинок. Стартовий натиск підопічних Кварцяного тривав близько п’яти хвилин, після чого ігровою та територіальною ініціативою заволоділи динамівці.

На 23-й хвилині настирність киян призвела до першого голу. Белькевича збили на лівому фланзі, а штрафний у виконанні постраждалого головою з кількох метрів замкнув Горан Гавранчич.

Практично через хвилину Діого Ринкон у ході контратаки увірвався в штрафну і точно пробив низом – 0:2. Такий розвиток подій дещо приголомшив господарів, потуги яких створити щось путнє в атаці ні до чого не призводили.

Третій гол на 31-й хвилині остаточно нокаутував лучан. Йєрко Лєко підхопив м’яч у центрі поля, обіграв двох оборонців і з лінії штрафної спрямував шкіряну кулю у ворота. Команди дограли перший тайм без особливих загострень з обох сторін. Кілька разів лікарі надавали допомогу Несмачному та Белькевичу, але все обійшлося.

У другій 45-тихвилинці підопічні Олексія Михайличенко втратили кілька майже стовідсоткових нагод, але ще одного м’яча Гасану-заде привести все ж зуміли. На 64-й хвилині Гавранчич обікрав оборонця і змусив помилитися вийшовшого з воріт голкіпера. Спостерігавший за цим Шацьких миттєво зорієнтувався в ситуації і метрів з 30-ти точно вдарив по порожнім воротам – 4:0!

У неділю на динамівців очікує вкрай важкий виїзний двобій з дніпропетровським “Дніпром”, який у середу в півфіналі Кубка України розіграв нульову нічию з “Шахтарем”.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер