Питання року: хто найкращий?

Питання року: хто найкращий?

Референдум газети "Український футбол" проводиться від часу заснування популярного видання. За десять з гаком років він став найпрестижнішим та найоб’єктивнішим з-поміж інших, адже обирають лауреатів усі верстви футбольної громадськості: фахівці, журналісти та вболівальники.

Найкращий
...гравець

Уперше референдум відбувся, коли не було ще національного чемпіонату, а переможцем став тодішній київський динамівець Ахрик Цвейба. Відтоді перемагали тільки лідери національної збірної: Віктор Леоненко, Юрій Калитвінцев, Сергій Ребров, Андрій Шевченко. Як буде цього разу? Найвірогідніше, приз отримає нового володаря.

Хто їм стане, вирішувати також вам. Приємно, що серед фаворитів київські динамівці Віталій Рева, Андрій Гусин, Андрій Несмачний, Олександр Мелащенко… Вибір за вами, шановні вболівальники. Тож називайте свої трійки найкращих футболістів – громадян України, й, можливо, саме ваш вибір стане вирішальним.

...тренер
З цього року в референдумі нова номінація. Прихильники гри мільйонів визначатимуть найкращого тренера країни, який отримає приз на честь пам’яті видатного вітчизняного фахівця Валерія Лобановського. До участі в конкурсі допускаються лише українські керманичі, незалежно від того, я чемпіонаті якої країни вони працюють.

...воротар
Конкурс, який проводиться вже вчетверте, носить ім’я легендарного воротаря київського “Динамо” Олега Макарова. В попередні роки лауреатами ставали Олександр Шовковський, Юрій Вірт і Віталій Рева. Хто стане найкращим у 2002 році? Одні з найвірогідніших претендентів – динамівці Віталій Рева та Олександр Шовковський.

...легіонер
На відміну від минулого року, головним лауреатом якого з великим відривом став Валентин Белькевич, цього сезону плеймейкер “Динамо” має вдосталь конкурентів. Насамперед, із свого найближчого – клубного – оточення. Впевнено відіграли сезон румуни Флорин Чернат і Тіберіу Гіоане. Нарешті почав забивати узбецький форвард Максим Шацьких. Стабільністю відзначаються серб Горан Гавранчич та угорець Ласло Боднар. Окрім них є чимало виконавців-легіонерів, які виступають майже в усіх елітних колективах. Вибирати є з-поміж кого. Слово за вами!

***

Увага: до розгляду приймаються лише версії, занотовані на спеціальних талонах, опублікованих в газеті "Український футбол". Листи висилати за адресою: 03047, м.Київ-47, проспект Перемоги, 50, "Український футбол". Референдум -2002.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер