»Ворскла» – «Динамо» – 3:1. Гра очима переможців

»Ворскла» – «Динамо» – 3:1. Гра очима переможців

Після поразки від «Ворскли» футболісти «Динамо» були не в настрої давати які-небудь коментарі. А ось полтавчани охоче спілкувалися з журналістами, не приховуючи емоцій:

Володимир ЧЕСНАКОВ, півзахисник «Ворскли»:

- Відчуття найрадісніші! Не можу сказати, що такі ж, як після перемоги у фіналі Кубка України, але також найкращі й позитивні. Якщо чесно, відчуваю втому – дуже багато сил було віддано на полі. Ми очікували, що буде багато вболівальників, але не до такої міри. Востаннє трибуни були повними, якщо не помиляюся, під час матчу за Суперкубок України між «Динамо» та «Шахтарем», який проходив на нашому стадіоні. Сьогодні наша команда впоралася з грізними суперниками. Рахунок на табло, тому можна сміливо стверджувати, що матч вдався. Ми були готові грати з будь-яким складом «Динамо». Хоча, звичайно, відсутність ключових виконавців у столичного клубу полегшила наше завдання.

- Коли остаточно повірили в перемогу?

- Напевно, вже за рахунку 3:1, коли заробили і забили пенальті. Потім, щоправда, у «Динамо» був небезпечний штрафний, але подумав: «навіть якщо заб’ють, зрівняти рахунок все одно не встигнуть». У додатковий час ми просто були зобов’язані вистояти.

- Наскільки дві останні перемоги «Ворскли» вплинуть на мету команди на сезон?

- Наша мета на сезон – займати найвищі місця. Гадаю, вона в нас не зміниться.

* * *

Роман БЕЗУС, нападник «Ворскли»:

- Ще до гри думав: «якщо призначать пенальті – буду проситися бити». І тут такий шанс! У момент удару я дивився на рухи воротаря. Саме тому вдалося розвести Бойка і м’яч по різних кутах. Після поєдинку з «Бенфікою» для мене вже будь-який суперник не може бути страшним. Я хвилювався лише перед виходом, на полі вже не хвилюєшся. Ми готувалися за одним і тим же тренувальним планом, як до «Металіста», так і до «Динамо». Микола Петрович казав, що гра буде складною, що «Ворскла» давно не вигравала у «Динамо», точніше, наша команда перемагала в історії лише раз. Чому б не повторити той успіх? Тим паче, на стадіон прийшло стільки вболівальників! Грати за такої обстановки було дуже і дуже приємно.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер