«Ворскла» – «Динамо»: останні новини перед грою

«Ворскла» – «Динамо»: останні новини перед грою

Динамівська делегація із 18 гравцями у складі прибула до Полтави вчора ввечері, причому не без пригод.

Трохи менше ніж за годину після  вильоту літак із командою мав приземлитися в Полтаві, проте через погодні умови аеропорт не зміг його прийняти. Динамівцям довелося летіти аж до Харкова, а вже звідти автобусом їхати до Полтави.

За кілька годин подорожі наша команда зупинилася в чотиризірковому «Палаццо Прем’єр Готель», що розташований у центрі міста.

Готель розташований на перетині двох центральних вулиць міста – Гоголя та Пушкіна, в кількох хвилинах ходьби від головних історичних та архітектурних пам'яток: театру ім. Гоголя, пам'ятника Слави, Круглої площі, Краєзнавчого музею, Білої альтанки та Успенського Собору.

Як уже зрозуміло, Полтава зустріла динамівську команду морозною, сніжною погодою – вчора ввечері стовпчики термометрів показували близько -4°C, ішов сніг. Сьогодні в місті хмарно та холодно – на вечір синоптики прогнозують усі -6°С.

На сьогодні у команди звичний, як для дня матчу, розпорядок – нетривала прогулянка, обід, відпочинок, передматчева установка та виїзд на гру.

Тим часом, уранці вже відбулася традиційна передматчева нарада, на якій було затверджено, в яких комплектах форми гратимуть команди.

Господарі, як і в матчі минулого сезону (на фото), одягнуть білі комплекти, а динамівці вийдуть на гру у виїзній, синій смугастій формі. Голкіпер «Динамо» гратиме в зеленому светрі, «Ворскли» – у червоному. Арбітри працюватимуть на матчі в чорній формі.

Через несприятливі погодні умови, сніг та мороз, на матчі очікується близько п’яти тисяч глядачів.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер