»Ворскла» – «Динамо»: арбітри зі Львову

»Ворскла» – «Динамо»: арбітри зі Львову

Комітет арбітрів ФФУ призначив бригаду арбітрів, яка обслуговуватиме поєдинок 5-го туру чемпіонату України між полтавською «Ворсклою» і «Динамо» (Київ).

Суддя в полі – арбітр першої категорії Юрій Можаровський зі Львову. Обслуговувати футбольні матчі в якості арбітра Можаровський почав у 1995 році, а на професійний рівень вийшов у 1999 році. До обслуговування матчів елітного дивізіону залучається з 2007 року.

У нинішньому сезоні в активі Юрія один матч чемпіонату України, а також два поєдинки за участю «Динамо» в якості резервного арбітру – матчі за Суперкубок України проти полтавської «Ворскли» (0:0, перемога в серії пенальті) та минулого туру чемпіонату, коли наша команда приймала на своєму полі «Іллічівець» (3:1).

Допомагати головному рефері будуть його земляки, асистенти арбітра першої категорії Анатолій Філевич і Віктор Кравченко. Функції резервного судді покладено на арбітра національної категорії Євгена Геренду з Калуша.

Делегатом ФФУ на матчі працюватиме Олексій Челишев (Севастополь), а за діями суддівської бригади уважно стежитиме інспектор ФФУ Петро Кобичик з Чернівців.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер