«Ворскла» у цифрах перед матчем з «Динамо»

«Ворскла» у цифрах перед матчем з «Динамо»

На даний момент «Ворскла» посідає сьому сходинку, маючи у своєму активі 33 очки, набраних у 22 матчах (8 перемог, 9 нічиїх, 5 поразок). Різниця забитих та пропущених м’ячів – 30:29.

У весняній частині сезону підопічні Василя Сачка з п’яти матчів виграли два, поступилися в одному, ще два зіграли внічию.

«Ворскла» на виїзді

З 11-ти гостьових матчів цього сезону (враховуючи гру з «Арсеналом») «Ворскла» здобула перемоги у чотирьох, три зіграла внічию, у чотирьох поступилася. 15 набраних очок – це 45% з 33-х можливих.

Полтавчани забили 11 м’ячів (1 у середньому за гру), пропустили 13 (1,18).

Гравці «Ворскли» завдали 123 удари у бік воріт (11,18 у середньому), їх супротивники – 110 (10 за гру). В площину прийшлось 50 з ударів «ворсклян» (4,55 за гру), їх суперники нанесли 52 прицільні постріли (4,73).

Точність ударів гравців «Ворскли» складає 40,7%, у їх опонентів – 47,3%. Реалізація ударів підопічних Сачка – 8,9%, у приймаючих «Ворсклу» команд – 11,8%.

Полтавчани у гостях виконали 60 кутових (5,45 у середньому), їх опоненти – 70 (6,36).

26 разів гравці «Ворскли» опинялись у офсайді (2,36 за гру), і лише 17 – їх суперники (1,55).

«Ворскла» не реалізувала єдиний зароблений у виїзних матчах пенальті, а у ворота полтавської команди був реалізований один із двох назначених пенальті.

Гравці «Ворскли» у гостьових поєдинках заробили 25 жовтих карток (2,27 за матч) і жодної червоної.

Персоналії: стабільність складу

За кількістю зіграних матчів (включаючи анульовану гру проти київських «канонірів») у «Ворскли» лідирують голкіпер Дмитро Непогодов, захисник Володимир Чеснаков, а також півзахисник Ігор Пердута, які взяли участь у всіх 23-х матчах.

Взагалі, склад полтавчан є дуже стабільним. Приміром, лише по одній грі в сезоні пропустили  захисники Арменд Даллку та Вадим Сапай, по дві – півзахисники Денис Дедечко та Артем Громов, а також нападник Олег Міщенко. Якщо взяти усіх цих гравців, вистачить майже на повний склад.

За кількістю проведеного на полі ігрового часу лідирує Непогодов, який провів усі 23 матчі без замін, проте ненабагато від нього відстають Пердута (2041) та Чеснаков (2035).

Найкращими бомбардирами команди є Олег Міщенко та Артем Громов (по 6 м’ячів), лідер за кількістю гольових передач – Павло Ребенок (5).

За системою «гол+пас» лідирує Громов (9 балів), якому лише трохи поступається Міщенко (8).

Найменш дисциплінованим гравцем команди є Дедечко (8 жовтих карток). До речі, у цьому сезоні гравці «Ворскли» ще жодного разу не карались червоними картками.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер