»Динамо» проти «Ворскли»: на кожний пропущений м'яч – п'ять забитих

»Динамо» проти «Ворскли»: на кожний пропущений м'яч – п'ять забитих

Історія протистоянь «Динамо» і «Ворскли» тягнеться з 1996 року, коли команди вперше зустрілись у Полтаві. Той матч завершився перемогою «Ворскли» з рахунком 4:3, і на даний момент ця перемога залишається єдиною для полтавчан у матчах із «Динамо».

Усього за цей час команди провели 22 матчі. Окрім дебютної перемоги «Ворскли» три матчі завершились унічию (останні за хронологією), а 18 перемог закінчились на користь динамівців. Різниця м’ячів теж вражає: на кожен гол полтавчан «Динамо» відповідало своїми чотирма – 56:14.

Найрезультативніший поєдинок був проведений у сезоні 2002/2003, коли «Динамо» переграло «Ворсклу» з рахунком 8:0, а в матчі було зафіксовано відразу три дублі (Леандро, Шацьких, Діого Рінкон). Ну а найпопулярніший рахунок у протистояннях команд – 2:1. Такий результат фіксувався 6 разів.

Кращими бомбардирами у матчах між «Динамо» і «Ворсклою» являються Сергій Ребров, Максим Шацьких і Діого Рінкон з історони кияни (у кожного по шість результативних ударів) і Сергій Чуйченко, Віталій Кобзар і Мирослав Груми зі сторони полтавчан (по 2 м’ячі). Максим Шацьких є до того ж автором єдиного хет-тріку, зафіксованого в протистояннях команд (сезон 1999/2000).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер