Вісім забитих м'ячів і три кола пошани

В останній день збору в Ізраїлі тренерський штаб надав практично всім футболістам ігрову практику. Кожен у справі міг продемонструвати свій рівень готовності на даний момент і ступінь претензій на місце в основному складі. Уважний уболівальник з нижченаведеного протоколу матчу напевно відзначив умовний поділ гравців на перший і другий склад. Хоча не варто забувати, що до початку офіційних поєдинків ще цілий місяць і напевно багато що може змінитися. Також в обоймі команди є Маграо (пропустив гру через застуду), Гіоане (заліковує в Києві травму) та Юссуф (виступає на Кубку Африки).

Більшу частину часу «білі» провели на половині поля суперника. Ударно виглядав атакуючий кулак, в центрі якого комбінували Шевченко і Нінкович, на флангах гостроту підтримували Гусєв і Ярмоленко, а попереду вийшов Мілевський. Четверо з п’яти перерахованих виконавців відзначилися забитими м’ячами. У будь-якому матчі, навіть у товариському, на полі вирують пристрасті. Не стала виключенням і звітна зустріч, інколи Валерію Газзаєву довелося охолоджувати запал хлопців, які підчас загравалися. «Жорстко будете грати в офіційних матчах, а зараз я хочу побачити від вас футбол», - сказав тренер.

У другому таймі, який тривав 35 хвилин, Тарас Михалик вийшов на новій для себе позиції правого захисника. Кінцівка зустрічі була багатою на забиті м’ячі, причому на будь-який смак. Шевченко точно пробив у кут з лінії штрафного майданчика, Ярмоленко і Мілевський замкнули у воротарському майданчику флангові передачі, а Алієв з другої спроби в характерному для себе стилі з 25-ти метрів реалізував штрафний удар.

Після фінального свистка арбітра зустрічі Валерія Газзаєва, до речі, лайнсменами виступили його асистенти Олег Лужний і Валерій Зуєв, гравці дружньо дякували один одному за красивий футбол. Алієв і Гусєв вирішили обмінятися футболками, а Мілевський закликав команду-переможницю зробити коло пошани. Його бажання було підтримане головним тренером, причому для всіх і в триразовому розмірі. Саме стільки навколо поля пробігли динамівці, перш ніж вирушити на відновлювальні процедури, а потім розпочати збирати валізи. В суботу команда повертається до Києва.

«Динамо» (білі) - «Динамо» (сині) - 6:2 (3:1).

«Динамо» (білі футболки):
Бойко (Богуш, 35), Бетао (Михалик, 46), Хачеріді, Алмейда, Ель Каддурі, Гусєв, Вукоєвич, Нінкович, Ярмоленко, Мілевський, Шевченко.

«Динамо» (сині футболки): Шовковський (Бойко, 65), Єременко, Парцванія, Михалик (Бетао, 46), Несмачний, Дедечко, Петров, Гармаш, Алієв, Зозуля, Кравець.

Голи: Нінкович (18), Ярмоленко (26, 80), Мілевський (45, 73), Шевченко (70) - Петров (44), Алієв (77).

 

 

Дмитро Шаповал, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Кейсарії (Ізраїль)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер