Восьмеро динамівців викликані до молодіжної збірної на матчі відбору до Євро-2025 (U21)

Восьмеро динамівців викликані до молодіжної збірної на матчі відбору до Євро-2025 (U21)

Головний тренер молодіжної збірної України Унаї Мельгоса визначився з футболістами, на яких він розраховує в майбутніх поєдинках кваліфікації на Євро-2025 (U21), що відбудуться у жовтні.

Нагадаємо, що «жовто-сині» проведуть два виїзні поєдинки - 11 жовтня проти однолітків з Англії, який пройде в Борнмуті на стадіоні «Дін Корт». Початок гри - о 21:45 за київським часом.

А 15 жовтня – проти Сербії в місті Стара Пазова у Спортцентрі ФСС. Початок гри - о 21:30 за київським часом. Це будуть заключні матчі нашої команди у кваліфікаційному раунді.

До списку викликаних футболістів потрапили й представники «Динамо». Це воротар Руслан Нещерет, захисники Тарас Михавко та Костянтин Вівчаренко, півзахисники Валентин Рубчинський, Назар Волошин і Максим Брагару. Також виклик отримали динамівці Олександр Яцик та Ігор Горбач, які у цьому сезоні виступають на правах оренди за луганську «Зорю».

Нагадаємо, «жовто-сині» здобули максимальний результат у перших восьми матчах відбору й очолюють групу F з 24 очками. Таким чином наша команда достроково забезпечила собі вихід до фінальної частини Євро-2025. Збірна Англії має 19 очок, а Сербія, яка йде третьою – 13 та провела на одну гру більше.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер