Відновлювальний день «Динамо» в Іспанії

Відновлювальний день «Динамо» в Іспанії

У неділю тренерський штаб запропонував футболістам лише одне заняття. Мало воно, в основному, відновлювальний характер після вчорашньої гри із «Зестафоні» (2:2). Почалося тренування з поверхневого розбору гри із грузинським клубом. «Незалежно від того, проводимо ми товариський чи офіційний поєдинок, битися за перемогу необхідно в кожному матчі»! – з такою настановою звернувся до своїх підопічних Юрій Сьомін.

Надалі гравці розділилися на дві групи. Ті, хто починав контрольний матч у стартовому складі, під керівництвом Вінченцо Пінколіні займалися стретчингом. Загальний вигук обурення викликала пропозиція тренера з фізпідготовки побігати навколо тренувальних полів. Щоправда, суперечити Пінко ніхто не став, і кожен сумлінно виконав необхідний об'єм роботи.

Після цього футболісти отримали можливість зіграти в теніс-бол. Загальний інтерес викликало протистояння на майданчику двох команд – Мілевського, Гусєва та Реброва з одного боку, а також Єременка, Ярмоленка та Лужного з іншого. Підсумком впертої та напруженої боротьби, з великою кількістю красивих комбінацій і завершальних влучних ударів, стала перемога команди, веденої Сергієм Станіславовичем. Утім, суперники пообіцяли обов’язково відігратися, тому чекаємо на матч-реванш.

Друга ж група гравців, складена з футболстів, які виходили на заміну чи зовсім не брали участь у матчі, займалася за своєю програмою. В основному, футболісти займалися із м'ячами – як квадрат в один-два дотики, так і моделювання ігрових ситуацій. Приміром, на лінії штрафного майданчика, з обох боків від півкола, були поставлені маленькі ворота, у стандартних же по черзі змінювалися воротарі. Зі свистком Бориса Ігнатьєва двоє нападників починали «тероризувати» двох захисників, обігруючи них та завдаючи разючих ударів по захищеним воротах. Якщо ж один із атакуючих гравців забарився і втрачав м'яча, слідувало негайне покарання. А завершилося тренувальне заняття традиційними ударами з лінії штрафного майданчика. Цього разу не пощастило досвідченому Несмачному, і Андрій із посмішкою на обличчі виконав належне покарання.

Продовжує відновлюватися після отриманого на зборах в Ізраїлі ушкодження Горан Попов. «Після спарингу з «Нижнім Новгородом», який ми проводили в Ейлаті, відчув дискомфорт. Після приїзду до Києва зробили МРТ, яке показало невеликий розрив привідного м'яза. Як сказав тренер з фізпідготовки, вже за два-три дні я зможу приєднатися до загальної групи. Цілком можливо, зіграю в товариському матчі, який «Динамо» проведе 8-го лютого», – обнадіяв уболівальників македонський захисник.

Завтра з розташування «Динамо» до своїх національних команд їдуть відразу 12 футболістів, а Огнєн Вукоєвич залишив Марбелью вже сьогодні по обіді. Перед сніданком із хорватом попрацював Пінколіні – разом із тренером з фізпідготовки хорватський півзахисник зробив пробіжку навколо готелю, отримавши легке навантаження перед дорогою. Відзначимо, що завтра для футболістів, які залишилися в команді, тренерський штаб запланував два тренування.

Дивіться фотогалерею

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), із Марбельї

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер