Уперед, на Британію! Без Хацкевича та Черната

Уперед, на Британію! Без Хацкевича та Черната

У вівторок вранці зі столичного аеропорту "Бориспіль" делегація київського "Динамо" вилетіла у Лондон. Саме на "туманному Альбіоні" завтра о 21.45 за київським часом розпочнеться поєдинок четвертого туру групового турніру Ліги чемпіонів "Арсенал" - "Динамо".

- Після суботнього поєдинку гравці отримали день відпочинку, - повідомив кореспондентові офіційного сайту тренер "біло-блакитних" Анатолій Дем'яненко. - Хлопці, наскільки це можливо, відновили фізичні кондиції і в понеділок у повному складі провели перше і останнє перед вильотом передігрове тренування. Залікували мікротравми та готові допомогти команді Андрій Несмачний і Йєрко Лєко.

До матчу на "Хайбері" готується 19 футболістів. Це: воротарі Олександр Шовковський і Віталій Рева; оборонці Горан Гавранчич, Сергій Федоров, Андрій Несмачний, Горан Саблич, Морі Алессандро, Бадр Каддурі; півоборонці Валентин Белькевич, Георгій Пеєв, Йєрко Лєко, Діого Ринкон, Тіберіу Гіоане, Олег Гусєв, Денис Онищенко; нападники Максим Шацьких, Роберто Нанні, Олександр Мелащенко і Артем Милевський, - підсумував Анатолій Васильович.

Не зможуть допомогти "Динамо" Олександр Хацкевич (мікротравма) та Флорін Чернат (переніс операцію з видалення апендициту).

Через три з половиною години польоту комфортабельний лайнер здійснить посадку на англійській землі і, пройшовши всі митні формальності, футболісти з тренерами відправяться до фешенебельного готелю Landmark Hotel. Після обіду і нетривалого відпочинку команда проведе на стадіоні "Хайбері" традиційне передматчеве тренування. Прес-конференція керманича киян Олексія Михайличенко відбудеться напередодні заняття.

Найоперативніші новини про перебування динамівців у Лондоні тільки на офіційному сайті. Будьте з нами!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер