До уваги спортивних журналістів!

До уваги спортивних журналістів!

Напевно у кожного вболівальника „Динамо” на полицях зберігається не один десяток книг, брошур чи альбомів про улюблений клуб. В одному розповідається про засновників популярної команди, в інших згадуються славетні перемоги часів Маслова, Севідова, Лобановського... І все ж, жодне з видань не дає повної картини майже 80-літньої історії нашого клубу.

Настав час перемін. І нових технологій. Багатолітні зусилля групи футбольних істориків і статистиків матеріалізувались у мультимедійну енциклопедію ФК „Динамо Київ”, яка включає у себе найповнішу та різноманітнішу інформацію про клуб.

У п”ятницю, 18 листопада, о 13.00 в конференц-залі стадіону „Динамо” ім.Валерія Лобановського відбудеться презентація мультимедійної енциклопедії ФК „Динамо Київ”, участь в якій візьмуть президент клубу Ігор Суркіс, в.о.головного тренера Анатолій Дем”яненко, нинішні гравці та ветерани команди, а також авторський колектив видання.
Запрошуються журналісти! Увага, кожному виданню або телеканалу буде презентовано екземпляр енциклопедії ФК „Динамо Київ”. Чекаємо на вас!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер