Все про «Динамо» – на трьох дисках!

Все про «Динамо» – на трьох дисках!

Напевно у кожного вболівальника „Динамо” на полицях зберігається не один десяток книг, брошур чи альбомів про улюблений клуб. В одному розповідається про засновників популярної команди, в інших згадуються славетні перемоги часів Маслова, Севідова, Лобановського... І все ж, жодне з видань не дає повної картини майже 80-літньої історії нашого клубу.

Настав час перемін. І нових технологій. Багатолітні зусилля групи футбольних істориків і статистиків матеріалізувались у мультимедійну енциклопедію ФК „Динамо Київ”, яка включає у себе найповнішу та різноманітнішу інформацію про клуб. А саме – дані про команду, гравців, тренерів, спортивні арени, рекорди, найвищі досягнення, завойовані призи... Складно представити, де ще в одному місці зібрані всі матчі „Динамо” в чемпіонатах і Кубках СРСР та України, єврокубках, участь гравців у збірних командах...

Зручний пошук допоможе „докопатися” до будь-якого історичного моменту, а мультимедійний архів зберігає сотні сюжетів про матчі, гравців і тренерів починаючи з 1944 року. І все це – на 3-х СD-дисках! Видання призначене для широкого загалу читачів, журналістів та шанувальників футболу.

Поповнити колекцію унікальною динамівською енциклопедією можна вже зараз. У продажу вона в клубному магазині ФК „Динамо” (вул.. Грушевського, 3, колонада стадіону „Динамо”), або на розкладках у приватних розповсюджувачів. Рекомендована ціна – 75 гривень!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер