Зустріч уболівальників із героями з обкладинки динамівського журналу

Зустріч уболівальників із героями з обкладинки динамівського журналу

Гравці «Динамо» були пунктуальними, не змусивши вболівальників на себе чекати. На місце події вони приїхали за три хвилини до призначеного часу.

До того моменту ведучий заходу Олександр Анатолійович Липенко майже завершив розіграш призів серед уболівальників, які також прийшли завчасно й уже з нетерпінням чекали на появу своїх кумирів. До слова, шанувальників «біло-синіх» зібралося чимало, просторий зал величезного фан-магазину клубної атрибутики був повністю заповненим. На зустріч із гравцями улюбленої команди в настільки ранній час доби зібралося більше сотні відданих шанувальників «Динамо» різних вікових категорій.

І ось, нарешті, останній журнал розіграно й вручено щасливому власнику вже з рук самих футболістів, і прийшов час для знайомства. Спочатку відчувалося, що учасники зустрічі соромилися, причому як уболівальники, які отримали можливість ось так просто, перебуваючи віч-на-віч, поспілкуватися з кумирами, так і у футболістів. Рома та Женя, скромні за натурою, ще не звикли до такої підвищеної уваги.

Ініціативу взяв на себе Олександр Анатолійович, прямо запитавши про те, що, напевно, найбільше цікавило жіночу аудиторію – чи є у хлопців дружини. На превеликий жаль деяких представниць прекрасної половини людства, обидва гравці відповіли на це питання позитивно. У залі відразу пролунала думка, що це величезний плюс, адже у зв’язку із сімейним статусом, хлопці не в клубах будуть проводити час, а як можна краще готуватися до матчів.

А далі все пішло набагато краще, вболівальники, не соромлячись, ставили футболістам найрізноманітніші питання, на деякі з яких їм рідко доводиться відповідати під час звичайних інтерв'ю для преси. Питання стосувалися як футболу, так і повсякденного життя гравців. Окрім усього іншого, Безус та Селін зізналися, за кого, окрім «Динамо» вболівали в дитинстві, та яким командам світу, окрім тієї, за яку вони зараз грають, симпатизують і зараз.

Роман Безус:

- Моя улюблена команда вже не грає в єврокубках, це італійська «Рома». Вболіваю за неї року з 99-го, коли чемпіонат Італії почали транслювати по СТБ. Ще тоді в мене виникла симпатія до цієї команди. Подобався і стиль гри, і футболісти, і тренери. Раніше, звичайно, я більше вболівав, а зараз залишилася просто симпатія до цієї команди, стежу за її виступами. Футболіст, гра якого мені імпонує більше за всіх, – Франческо Тотті.

Євген Селін:


- А моїм улюбленим клубом завжди був «Манчестер Юнайтед». Прикро було за них після нещодавнього вильоту з Ліги чемпіонів у протистоянні з «Реалом». У тому матчі гру своїм помилковим рішенням зіпсував суддя. Найкращим футболістом світу, який грає на моїй позиції, вважаю легендарного Паоло Мальдіні – на нього варто рівнятися.

А потім настав час для автографів та фотографування. Уболівальники вишикувалися в чергу, й, незважаючи на її великі розміри та обмеженість у часі (футболістів відпустили лише на годину, після зустрічі з уболівальниками вони вирушили на тренування), заповітні розчерки в новеньких журналах отримали всі бажаючі. Окрім цього, всім, хто хотів, вдалося сфотографуватися з динамівцями на згадку про цю зустріч.

Відповівши на питання перед камерами, Роман та Женя вирушили на тренувальну базу. Однак і поки вони прямували до авто, їх супроводжували вболівальники, ті, хто ще не встиг сфотографуватися, й ті, яким хотілося просто подовше побути поруч із футболістами.

На цьому захід завершився, але такі зустрічі відтепер стануть регулярними, і презентація кожного нового номера клубного журналу буде супроводжуватися подібними зустрічами футболістів «Динамо» з їхніми відданими вболівальниками.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер