Зустрічаємося на трибунах о 19:00!

Зустрічаємося на трибунах о 19:00!

Під час матчу з «Шахтарем» на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського очікується аншлаг. Всі квитки були розкуплені, ледь тільки надійшовши до продажу, тому неймовірна підтримка нашій команді буде забезпечена. Триває робота й у Фан-клубі «Динамо», де для півфінального матчу Кубка УЄФА фани готують щось особливе. Докладніше про це розповів віце-президент «Динамо» Вадим КОСТЮЧЕНКО:

- «Динамо» доведеться провести непересічний матч із «Шахтарем». Фани, напевно, теж якось незвично готуються до домашнього поєдинку?

- І вболівальники, і клуб ведуть серйозну підготовку до домашнього матчу півфіналу Кубка УЄФА. Хотів би звернутися до вболівальників, яким пощастило купити квиток на цей матч, із проханням прийти на стадіон раніше, щоб почати розминку разом із командою: футболісти на полі, а вболівальники – на трибунах. Ми готуємо грандіозний захід – спеціальний сюрприз з атрибутикою, реалізувати який глядачі зможуть під час розминки, суть якого полягає в тому, щоб повний стадіон перетворився на біло-синю хвилю. Хотілося б, щоб ще перед грою, о 19:00, футболісти відчули ту незабутню атмосферу й енергетику, яка буде панувати на стадіоні під час матчу. Таким чином, уболівальники ще більше надихнуть команду на боротьбу і перемогу!!! Якщо до сьомої години збереться повний стадіон, і вболівальники візьмуть активну участь у підтримці наших хлопців, упевнений, футболісти це оцінять.

- Розкривати секрети про те, що на нас чекає на трибунах, ви, звичайно, не станете. Але скажіть, чи буде якийсь спеціальний перформенс, підготовлений саме для «Шахтаря»?

- По-перше, ми хочемо організувати рекордну перекличку між трибунами, яка б не втихала ані на секунду. Природно, своєю креативністю, в якій беруть участь близько двох тисяч людей, здивують Фан-трибуни. Ми не станемо розкривати карти, але одне можу сказати точно – банер готується приголомшливий! Можливо, хтось із фанів приготує плакати з жартами на адресу «Шахтаря», але якщо чесно, для нас головне те, що наша команда грає у півфіналі Кубка УЄФА. Тому все, що готують уболівальники, направлено, перш за все, на підтримку «Динамо».

- Де зможуть подивитися поєдинок уболівальники, які не потраплять на стадіон?

- На жаль, наш стадіон не може вмістити всіх охочих, тому для тих глядачів, які залишилися без квитків, ФК «Динамо» Київ спільно з Київміськадміністрацією і «Всеукраїнською асоціацією вболівальників», організував у кількох хвилинах від стадіону, під аркою Дружби народів, Фан-зону «Територія вболівальників». Вона розрахована на 5000 людей. Тут є унікальна можливість подивитися матч Кубка УЄФА «Динамо» - «Шахтар» у прямій трансляції на великому екрані.

ФК «Динамо» запрошує киян і гостей столиці підтримати команду.
Разом до перемоги!
Зустрічаємося о 19:00 на трибунах!!!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер