Друга молодість «Олімпійського»

Друга молодість «Олімпійського»

Про «Олімпійський» можна говорити багато і довго. Можна з упевненістю стверджувати, що такої багатої історії, насиченої перемогами і досягненнями, немає у жодного спортивної споруди в нашій країні.

Для людини 89 років - вік великий і почесний, але для київського стадіону це лише початок. Продовження великого минулого і початок нової епохи. Епохи тріумфів і великих історичних звершень. «Старий» «Олімпійський», переживши війну, разом зі своїми улюбленими «вихованцями» - київським «Динамо», бачив багато чого. Бачив радість перемог і гіркоту поразок. Приймав у своїй чаші Олімпійський вогонь, палаючи полум'ям сердець вдячної публіки, пробував на смак, як золоті медалі радянського першості, так і європейські Кубки. Але все це - історія, а зараз новий, модернізований, сучасний «Олімпійський» підкорює нові вершини, першою з яких став фінал Євро-2012.

Арена робить все можливе, щоб уболівальникам було комфортно відвідувати різні заходи на стадіоні, адже «Олімпійський» не лише спортивний комплекс. Менш ніж за рік з грандіозними концертами головну спортивну споруду країни відвідали зірки світової естради Мадонна, Шакіра і Red Hot Chili Peppers (одягнув під завісу виступу футболки «Динамо»!) І це лише початок!

«Динамо» разом з «Олімпійським» відкриває нову сторінку в історії футболу. На рядовий матч «біло-синіх» в рамках чемпіонату Україні приходить подивитися мінімум 20 000 вболівальників, а на поєдинки єврокубків та ігри національної збірної України, сподіваємось, арена буде заповнюватися вщерть.

У свій день народження «Олімпійський» не міг обійтися без свята і, звичайно ж, подарунків уболівальникам. Кожен гість поєдинку «Динамо» - «Волинь» міг не лише насолодитися чудовий футбольним видовищем, але і в цей спекотний літній день вдосталь пригостись морозивом, послухати чудову музику у виконанні рок виконавців «Антитіла» та Фоми (гурт «Мандри»). Ну і який же день народження без повітряних кульок? Прямо в перерві матчу для проведення спортивного флеш-мобу було запущено величезну кулю діаметром в 1,8 метра.

Вітаємо «Олімпійський» з 89-річчям і бажаємо, щоб арені підкорювалось ще багато і багато вершини. Як футбольних, так і не футбольних, а динамівським уболівальникам бажаємо завжди заповнювати арену найбільшого і комфортабельнішого стадіону країни, в тому числі й на найближчій грі «Динамо» в першості Прем'єр-ліги, яка відбудеться з одеським "Чорноморцем" 25 серпня о 19.30, як завжди на пофарбованому в біло-сині кольори НСК «Олімпійському».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер