Другий день у Туреччині: «зелені» та «сині» переможця не визначили

Другий день у Туреччині: «зелені» та «сині» переможця не визначили

Погода в Туреччині у цю пору року дуже мінлива. Ще вчора над Белеком йшла сильна злива, а сьогодні на небі не було жодної хмари і світило яскраве сонце. Після сніданку в розпорядку дня у футболістів значиться обов'язкова прогулянка. Не має значення, де хлопці будуть гуляти, – головне насолоджуватися свіжим морським повітрям і набиратися сил перед вечірнім тренуванням.

Розминку тренерський штаб вирішив провести у... тренажерному залі готелю «Cornelia Diamond». Олег Лужний на особистому прикладі показував хлопцям різні вправи, після чого спостерігав за виконанням своїх підопічних. Година часу пройшла за продуктивною роботою, що дозволило, приїхавши на тренувальне поле, відразу ж приступити до вправ із м'ячем.

Розбившись на групи, динамівці відпрацьовували ведення і прийом м'яча, удари головою і так далі. Багато уваги було приділено простим на перший погляд комбінаціям – навіс із глибини поля на гравця атаки, сильний і по можливості влучний удар по воротах. Не в усіх хлопців склалося з точністю, оскільки після багатьох ударів м'яч летів повз воріт, але й забитих м'ячів вистачало. Також несолодко довелося й адміністраторам команди – Попов потужним ударом загнав м'яча на верхівку одного з ближніх дерев, після чого довелося неабияк попрацювати, щоб у результаті скинути злощасну сферу на землю.

Апогеєм тренування стала двохсторонка із двох міні-матчів на половину поля. «Зелені» виступали в такому складі: Кичак, Хачеріді, Алмейда, Попов, Нінкович, Бертольйо, Ярмоленко, Зозуля, Гармаш; склад «синіх» виглядав таким чином: Коваль, Несмачний, Михалик, Юссуф, Теміле, Єременко, Мілевський, Шевченко, Кравець. Спочатку сильнішими виявилися «зелені» – відзначився Бертольйо, який і сам забив, і віддав гольову передачу на Ярмоленка. У переможених голом відзначився Мілевський, який замкнув простріл Шевченка від лицьової лінії. Після нетривалого відпочинку успіх був уже на боці «синіх» – мінімальну перемогу своїй команді приніс влучний удар того ж Мілевського.

Дивіться фотогалерею «Підготовка в Туреччині. День другий»

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер