Вукоєвич і Мілевський – про майбутній матч із «Металістом»

Вукоєвич і Мілевський – про майбутній матч із «Металістом»

Півзахисник Огнєн Вукоєвич і нападник Артем Мілевський поділилися думкою про майбутнє протистояння з "Металістом".

Огнєн ВУКОЄВИЧ: "Динамо" сильніше за "Металіст"

- Матчі з «Металістом» вам ще не набридли?

- Звичайно, ні. Ми обіграли їх у чемпіонаті, тепер перед нами стоїть завдання здолати їх у рамках Кубка УЄФА.

- В чому буде різниця між матчами з «Металістом» у чемпіонаті та Кубку УЄФА?

- В тому, що в єврокубку нам доведеться провести два поєдинки. В них ми спробуємо показати, що значно перевершуємо суперника, як це було зроблено у внутрішній першості.

- Ви говорите про це достатньо впевнено...

- «Динамо» сильніше за «Металіст», наші футболісти набагато сильніші, ніж харківські, те ж саме стосується і тренерів. Тому будемо битися й досягати успіху, щоб пройти до наступного етапу Кубка УЄФА.

- У вас тільки-но було теоретичне заняття. Головний тренер акцентував на чомусь увагу?

- Юрій Сьомін завжди вказує на наші помилки, щоб ми їх виправили в майбутньому, і робить все для того, щоб «Динамо» грало тільки на перемогу.

- В завтрашньому матчі через дискваліфікації не зможуть зіграти Несмачний і Ель Каддурі. Як будуть вирішуватися кадрові проблеми в захисті?

- Головний тренер ніколи не помиляється. Впевнений, майбутня гра не стане виключенням. Гадаю, йому вдасться вирішити цю кадрову проблему.

- Якщо ви отримаєте жовту картку в майбутньому матчі, то пропустите повторний поєдинок. У зв'язку з цим чи будете грати обережніше?

- Я не буду нічого змінювати в своїй манері гри. Навіть якщо отримаю попередження, трагедії з цього ніхто робити не буде.

* * *

Артем МІЛЕВСЬКИЙ: "З повагою ставимося до нашого суперника"

- Артеме, як вважаєш, з чим пов'язана достатньо невиразна гра «Металіста» з «Динамо» в нещодавньому матчі чемпіонату? В Кубку УЄФА чекаєте на подібний сценарій поєдинку?

- Гадаю, перед ними стояла надмірна відповідальність, оскільки гра була фактично за шість очок. У Кубку УЄФА же буде два матчі, і настрій у «Металіста» буде більш бойовим, ніж тиждень тому в Харкові.

- «Динамо» проводить перший матч вдома – це мінус для команди?

- Звичайно, перший матч краще грати на виїзді. Але, в той же час, удома також можна забезпечити собі певну перевагу – наприклад, рахунок 1:0 дозволяє з оптимізмом чекати на повторний поєдинок у Харкові. В будь-якому випадку, все залежить від того, як буде складатися для нас завтрашній матч.

- Чи симпатична тобі манера гри «Металіста»?

- У них є багато достатньо хороших гравців – Джексон, Едмар, Олійник знаходиться в непоганій формі. Тому з повагою ставимося до нашого суперника.

- Як гадаєш, «Металіст» зможе скласти конкуренцію «Шахтарю» в нинішньому чемпіонаті?

- Нам всім також цікаво дізнатися відповідь на це питання. З нетерпінням чекаємо на тур, коли команди зіграють між собою. Звичайно, хотілося б, щоб друге місце все ж таки зайняв «Металіст».

- З Денисом Олійником підтримуєте стосунки?

- Звичайно, ми залишаємося з Денисом друзями. Буквально вчора спілкувалися з ним. У нього є величезна мотивація вийти в завтрашньому матчі на полі стадіону «Динамо».

- Побажали щось один одному напередодні матчу?

- Ми майбутню гру не обговорювали, більше згадували старі часи. Але, в той же час, всі чудово розуміють, наскільки важливі матчі нам доведеться провести.

- Відсутність Несмачного і Ель Каддурі позначиться на грі команди?

- Гадаю, так, оскільки в нас залишається достатньо мало номінальних захисників. Цілком можливо, хтось із футболістів гратиме на новій для себе позиції.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер