Вукоєвич vs Хілберт: різні завдання двох півзахисників

Вукоєвич vs Хілберт: різні завдання двох півзахисників

Напередодні матчу-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи «Динамо» – «Бешикташ» своїми думками поділилися півзахисники команд – Огнєн Вукоєвич та Роберто Хілберт.

- Я завжди знав, що «Бешикташ» – серйозна команда, – говорить Огнєн ВУКОЄВИЧ. – У команді багато досвідчених футболістів, які грають на високому рівні. Але в першому матчі вони показали, що не є бойовою одиницею. У Стамбулі було видно, що ми помітно їх перевершуємо. На виїзді ми зіграли добре, тепер удома має відбутися не менш відповідальна та серйозна гра. Перед своїми вболівальниками хочеться показати себе з найкращого боку.

- По першому матчу було помітно, що справжній лідер «Бешикташа» не Гуті, а Куарежма?

- Так, Рикардо був найбільш небезпечним, але в Києві він не зіграє через вилучення. Це дуже добре для нас. Гадаю, нам буде значно легше за його відсутністі.

- У Стамбулі всі чотири м'ячі було забито після розіграшу стандартних положень. Виходить, динамівці досконало опанували таку грізну силу сучасного футболу?

- Звичайно, «стандарти» дуже важливі. Ми багато працювали над ними на зборах, а в Стамбулі склалося втілити це в життя. Оскільки вони дають результат, і надалі будемо працювати над цим компонентом.

- У разі проходу до наступного етапу Ліги Європи, з ким би більше хотілося зустрітися – з «Арисом» чи «Манчестер Сіті»?

- Звичайно, англійці – фаворити, вони набагато сильніші за греків. Подивимося, як команди зіграють. Давайте поговоримо на цю тему в п'ятницю. На мій погляд, далі пройде «Манчестер Сіті».

* * *

- Погода в Києві дуже холодна, – насамперед сказав Роберто ХІЛБЕРТ, лише після цього перевівши розмову на футбольну тему. – Ми показали погану гру в Стамбулі й тепер хочемо зробити все можливе, щоб скористатися хоча б тим маленьким шансом, який у нас залишається.

- У четвер не зможе зіграти один із лідерів команди – Куарежма. Наскільки це відчутна втрата?

- Рикардо хороший футболіст і дуже важливий гравець для нас. Але в команді є багато інших виконавців, які зможуть його замінити і принести максимум користі.

- У той же час, є кадрові проблеми й у «Динамо» – через травму матч пропустить захисник Михалик. Це радісна звістка для вас?

- Гадаю, так. Будь-які негаразди у складі суперника грають нам на руку. Подивимося, як завтра ми зможемо з цього скористатися.

- Наскільки важко налаштовуватися на виїзний матч після домашньої поразки у три м'ячі?

- Насправді, непросто. Але все ж таки, поки в тебе залишається хоч один шанс, ти ще не програв. Ми маємо боротися, а після гри подивимося, до чого це призведе. Будемо старатися для наших уболівальників.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер