В'ячеслав СЕМЕНОВ: «У гравців «Зорі» на «Динамо» буде особлива мотивація»

В'ячеслав СЕМЕНОВ: «У гравців «Зорі» на «Динамо» буде особлива мотивація»

Корінний киянин, закінчив дитячу школу «Динамо», потім виступав за першу команду. Після завершення кар'єри В'ячеслав Михайлович залишився вірним рідному клубу, останні три десятиліття працюючи тренером у дитячій школі. Були в багатій на події кар'єрі В'ячеслава Семенова й сезони 1969-1972 та 1976-1977 років, коли він не без успіху виступав за «Зорю» з тоді ще Ворошиловграда, ставши в її складі чемпіоном СРСР. Напередодні матчу 29-го туру чемпіонату України «Зоря» – «Динамо» Семенов поділився своїми очікуваннями:

- «Динамо» буде на перемогу, це перш за все. «Зорю» влаштує й нічия, але не поразка. Луганцям потрібні очки для збереження місця у вищій лізі.

- Після матчу з «Волинню» гравців «Динамо» багато критикували за невиразну гру. У Луганську також буде зроблено ставку на результат?

- Мені важко говорити, як побудує гру тренерський склад, які слова будуть сказані гравцям перед матчем. Головним буде завдання перемогти.

- Як ви думаєте, в чому сила «Зорі», яка чергує провальні матчі з перемогами та нічиїми?

- Мені складно говорити, я не знаю ситуацію всередині команди. За наявною зі ЗМІ інформації не можна робити якісь висновки.

- У «Зорі» виступають гравці, які належать «Шахтарю». Це може вплинути на ситуацію?

- Може вплинути, а може й ні. Напевно, вони захочуть щось довести, повернутися до «Шахтаря». У будь-якому випадку, спортсмен має залишатися спортсменом, він має дати бій опоненту. Про решту мені складно щось говорити.

- За «Динамо» не зіграють Шовковський, Михалик, Юссуф, Гармаш та Мілевський. Під питанням участь у матчі Євгена Хачеріді... Це серйозні втрати для Юрія Сьоміна?

- Втрата будь-якого з гравців основного складу – завжди проблема для тренера.

- Два тури тому «Шахтар» проїхався катком по «Зорі». Як гадаєте, на «Динамо» у луганчан буде інша мотивація?

- Так, у цьому я не сумніваюся.

- Динамівцям варто сподіватися, що «Металіст» може відібрати очки у «Шахтаря»?

- Звичайно, чому ні? Є надія, адже «Металіст» – хороша команда. Вона може гідно зіграти з «Шахтарем», в усякому разі, все для цього у харків'ян є.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер