Ігор Суркіс привітав В'ячеслава Грозного з ювілеєм

Ігор Суркіс привітав В'ячеслава Грозного з ювілеєм

Іменинника з ювілеєм привітав президент ФК «Динамо» Київ Ігор Суркіс:

***

Шановний В’ячеславе Вікторовичу!

Прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди вашого ювілею від колективу київського «Динамо» та від мене особисто! 

Присвятивши своє життя грі мільйонів, ви виховали не один десяток футболістів, які, серед іншого, захищали честь київського «Динамо» та гідно представляли збірну України. Ваші знання та досвід зіграли неоціненну роль у становленні та професійному зростанні багатьох гравців і колег-тренерів не лише в нашій країні, а й за кордоном.

Вас ніколи не лякали перешкоді та труднощі на шляху до поставлених цілей, більше того – навіть у непростих умовах ви знаходили підхід до кожного футболіста та можливість для втілення цікавих експериментів і новацій.

Ваші вихованці та товарищі по тренерському цеху з повагою відгукуються про вас і цінують не лише за високий професіоналізм, вміння працювати з молоддю та максималізм в роботі, а й за людські якості – порядність, справедливість, щирість, невичерпний оптимізм і енергійність.

Бажаю міцного здоров’я вам і вашій родині, злагоди в домі та наснаги для продовження плідної роботи на футбольному терені!

З повагою,

Президент ФК «Динамо» (Київ)

Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер