В'ячеславу Семенову – 60!

В'ячеславу Семенову – 60!

Сьогодні виконується 60 років колишньому гравцеві «Динамо», чемпіону Радянського Союзу 1972 року (у складі ворошиловградської «Зорі») В’ячеславу Михайловичу Семенову.

За кар’єру гравця В’ячеслав Михайлович виступав лише за два клуби – «Динамо» (Київ), вихованцем якого він і є, а також за вищезгадану «Зорю» із Ворошиловграда (сьогодні – Луганськ). За третій – дніпропетровський «Дніпро» – В’ячеслав Семенов провів усього один матч, у якому відзначився м’ячем

За понад 10 років зіграв у вищій лізі союзного чемпіонату 182 матчі, в яких забив 33 голи. Колишні партнери по команді, а також пересічні вболівальники характеризують його як провідного гравця, який багато забивав.

У 1978 році був головним тренером київського СКА. У 1878 році став тренером дитячо-юнацької спортивної школи «Динамо» (Київ), де трудиться на благо «Динамо» і всього українського футболу і по нинішній день. Серед вихованців В’ячеслава Семеновича – Володимир Циткін (воротар, «Нива» Вінниця), Сергій Яковлєв (виступає у Франції), Дмитро Бровкін (нападаючий, «Зоря» Луганськ), Олег Деревинський («Динамо», «Металіст», сьогодні суддя вищої категорії чемпіонату України).

ФК «Динамо» (Київ) вітає В’ячеслава Михайловича з ювілеєм та бажає міцного здоров'я, довгих років життя, а також плодотворної роботи на тренерському містку.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер