Виїзний дресс код «Динамо»

Виїзний дресс код «Динамо»

Компанія adidas та ФК «Динамо» Київ представили нову екіпіровку команди сезону 2009/2010. Презентація форми для виїзних ігор відбулася в прес-центрі ФК «Динамо» Київ. У ній взяли участь представники adidas, керівництво клубу та гравці основного складу. В новому сезоні в гостьових матчах команда буде грати в традиційно синьо-білій формі з новими елементами.

«Ми завжди прагнули створювати екіпіровку, яка дозволила б спортсменам досягати свого максимуму і долати навіть найскладніші перешкоди. Тому нова екіпіровка «Динамо» розроблена відповідно до найбільш передових технологій. Крім того, при її створенні ми врахували побажання команди і доповнили виїзну форму дизайнерськими елементами, якими можуть похвалитися лише провідні футбольні клуби. Я переконаний, що гравці відчуватимуть себе в ній упевненіше, а значить, зможуть легше перемагати не тільки вдома, але й на виїзді», – наголосив Ніколас Штегельманн, регіональний директор ДП «Адідас-Україна».

«Коли ми разом з adidas працювали над новим дизайном екіпіровки, перед нами стояло завдання гармонійно об’єднати традиційні елементи із стильними нововведеннями. На мій погляд, нам це вдалося. Класична синьо-біла гамма форми доповнена новими для нас деталями. Це і сонячно-жовта нитка, до кольору наших зірок, і нанесення «Динамо» на задній частині шийної зони футболки, і клубна буква «Д» на гетрах. І, що найголовніше, форма технічно бездоганна, що дуже важливо для розкриття потенціалу команди і досягнення якнайкращих результатів», – зазначив Резо Чохонелідзе, генеральний директор ФК «Динамо» Київ.

В екіпіровці використана технологія ClimaCool, яка виводить зайву вологу з поверхні тіла. Вона підтримує оптимальний мікроклімат, забезпечуючи спортсменам максимум комфорту. А поєднання тканин, сітчастого матеріалу і вентиляційних отворів гарантує відмінну вентиляцію і підтримує необхідну температуру тіла. В результаті футболісти легше виконують фізичні навантаження.

Крім цього використовувалася технологія ForMotion™ – одне з головних досягнень adidas в розробці функціональної спортивної екіпіровки. Суть даної технології полягає в тривимірному моделюванні та використанні вставок із еластичних матеріалів, внаслідок чого форма забезпечує максимальну свободу і точність рухів спортсменів.

А завдяки особливій посадці Slim Fit, приталений силует футболки робить екіпіровку ще й стильною.

Нова екіпіровка «Динамо» Київ надійде до продажу 28 липня 2009 р. в концептуальні магазини adidas в Києві.

 

adidas
Бренд adidas
– світовий лідер на ринку спортивного взуття, екіпіровки та аксесуарів. adidas входить до Групи компаній adidas Group, нарівні з брендами Reebok, TaylorMade-adidas Golf і Rockport. В Україні adidas Group представляє ДП "Адідас-Україна". adidas є партнером найкращих футбольних клубів і футбольних федерацій: "Реал Мадрид", "Мілан", "Ліверпуль", "Челсі", національні футбольні федерації Іспанії, Німеччини, України, Греції, Мексики. Також adidas є багаторічним партнером FIFA та UEFA. Сайт російською мовою: http://www.adidas.com/ru

ФК "Динамо" Київ
ФК "Динамо Київ"
– найтитулованіший футбольний клуб України. Основні досягнення: 13-разовий чемпіон України, 9-разовий володар Кубка України, 4-разовий володар Суперкубка України, 2-разовий володар Кубка Кубків, Володар Суперкубка УЄФА, 13-разовий чемпіон СРСР. Клуб було засновано у 1927 р. Співпрацює з adidas на регулярній основі з 1996 р. Президентом ФК "Динамо" Київ є Ігор Михайлович Суркіс. Офіційний сайт: http://www.fcdynamo.kiev.uа

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер