Вихідний: у кожного свої захоплення

Вихідний: у кожного свої захоплення

Неділя у динамівців, як і більшості людей в Україні, була вихідним днем. Після десятиденної напруженої роботи футболісти потребували відпочинку, благо, умови в готелі «Інтеральпен» дозволяють ефективно відновитися як простим туристам, так і професійним спортсменам.

Найбільшою популярністю користується СПА-центр готелю. Це басейн із гідромасажем, комплекс саун, соляна ванна. Часті гості динамівці в тренажерному залі. Кожен із гравців знає, над чим додатково йому необхідно працювати, за необхідності можна проконсультуватися у тренерів. Завжди людно в залі для настільного тенісу. В цьому виді спорту в команді одні з найкращих Юссуф, Гусєв, Хачеріді. Є шанувальники ігрових приставок. Серед авторитетів тут Станіслав Богуш, перемогти якого рідко кому вдається.

Не для всіх динамівців теплий недільний день в австрійських Альпах виявився таким безтурботним. Гравці, які не взяли участь у поєдинку з «Локомотивом», або провели на полі мало часу, вирушили на тренування. За окремою програмою надолужують втрачене Юссуф і Ель Каддурі, спеціальні вправи виконують Мандзюк, який отримав ушкодження задньої поверхні стегна, і Шовковський, в якого болить спина. Незабаром вони мають повернутися до загальної групи.

Серйозніші проблеми в Леандро Алмейди. В середині другого тайму поєдинку з «Локомотивом» у новачка команди «поїхала» нога в слизькому від дощу штрафному майданчику. Продовжити гру бразилець не зміг. Попередній діагноз – ушкодження медіальної бокової зв'язки коліна. За словами лікарів, відновлення після таких травм займає приблизно місяць. У неділю вдень Алмейда вирушив до Бельгії, до професора Мартінса, де йому буде встановлений остаточний діагноз і призначений курс лікування.

До закінчення літнього підготовчого збору динамівцям залишилися два дні. В понеділок в розкладі команди вечірнє тренування, а у вівторок контрольна зустріч з «Айнтрахтом» з Франкфурту (початок о 19:30, час київський). Після матчу делегація «Динамо» повертається до Києва.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Австрії

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер