Високі навантаження та перші втрати

Неділя була насиченою на події в тренувальному таборі «Динамо» в Ізраїлі. Команда провела два повноцінних тренування, виконавши великий об'єм роботи. Пройшли вони без участі головного тренера Валерія Газзаєва, в якого з ранку різко піднялася температура. Також занедужали Олег Лужний та Володимир Шевчук, але їхні справи поступово йдуть на поправку. За відсутності Газзаєва заплановану на тренування програму футболісти виконували під керівництвом Миколи Латиша та Валерія Зуєва. Традиційно окремо займалися воротарі, які з натхненням сприйняли повернення до «Динамо» Михайла Михайлова.

Удень, коли частина гравців вирушила на виборчу ділянку до Тель-Авіва, в цьому ж напрямі, до аеропорту «Бен-Гуріон», виїхав Андрій Шевченко. Проблеми нападника із спиною не дозволяють йому на повну силу готуватися до нового сезону. Можливо, біль загострився через багатогодинний переліт Андрія з Нью-Йорка до Тель-Авіва. В усякому разі, вже після першого циклу вправ на тренуванні стало видно, що гравцю необхідна медична допомога. Було вирішено провести курс лікування в добре знайомій футболісту клініці в місті Мюнхен. Отже найближчі кілька днів тренування пройдуть без Шевченка.

Через застуду тимчасову паузу в підготовці взяв Мілош Нінкович. В найближчі дні серб має повернутися до групи. Важко сприймає високі навантаження перших днів збору Ель Каддурі. Динамівець відновив гомілкостоп після складної операції минулого літа, проте виконувати весь об'єм роботи йому поки що складно. Частину тренування Бадр проводить у загальній групі, а потім переходить до індивідуальних вправ. Проблеми з «ахілами» в Парцванії. Темур ще в грудні почав тренуватися з «Динамо-2» на штучному покритті в Кончі-Заспі, тепер йому непросто перейти на натуральне поле.

Упродовж усього наступного тижня команда буде проводити по два тренування на день, а на неділю намічена перша контрольна гра. Ось-ось стане відомий суперник, про що відразу буде повідомлено. Через два дні, 26-го січня, «Динамо» в місті Петах-Тіква зіграє з місцевим «Хапоелем». На 28-е число у підопічних Валерія Газзаєва в планах завершальний поєдинок, а наступного дня команда повертається до Києва.

Дмитро Шаповал, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Кейсарії (Ізраїль)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер