Висновки зроблено…

Висновки зроблено…

Одразу після гри Юрій Сьомін не став робити висновків, відклавши їх на ранок наступного дня. Перед початком тренування головний тренер зібрав усіх футболістів, зрозуміло пояснивши причини не стільки поразки, скільки рівня гри, що не задовольняє його.

Висловитись міг кожен…

Мабуть не варто передавати зміст сказаного. Тренер зробив конструктивні зауваження ряду гравців, відзначив недоліки в колективних діях. А почав спіч з того, що «три поразки поспіль мають стати наукою. Добре, що вони стались на підготовчому зборі, але про їх причини має замислитись кожен». Цікаво, що десятихвилинна бесіда не стала монологом Юрія Сьоміна. Кожен з гравців міг висловитись, в тому числі обраний за відсутності Олександра Шовковського капітаном команди Олег Гусєв, а також його замісник Тарас Михалик.

Саме тренування, враховуючи, що воно проходило наступного дня після гри, мало полегшений характер. Футболісти виконували вправи на техніку, пробивали по воротам, грали на маленькому полі два на два і три на три.

Штруделі та велосипедний марафон Пінколіні

Після обіду динамівці отримали вільний час. Кожен міг використовувати його на власний розсуд, в тому числі відгукнутись на пропозицію організатора збору «Динамо» в Австрії Крістіана Маховського поїхати до сусіднього містечка Зеефельд, де в суботу проходив щорічний фестиваль штруделів – національних австрійських ласощів у вигляді рулету зі скрученого трубочкою листового тіста, в яку додають різні начинки. В готелі «Інтеральпен» повари-кулінари також готують чудові штруделі, але на фестивалі вибір начинок все ж більший. Тут і найпопулярніше – яблучна, а також вишнева, сиркова, ягідна та багато інших. Ціна доволі великого шматка складає 3 євро.

Іншу культурну, точніше спортивну, програму приготував для себе тренер з фізпідготовки Вінченцо Пінколіні. Зі своїм колегою із футбольного клуб «Монако» вони подолали п’ятигодинний марафон на велосипедах, відвідавши чимало визначних місць північної частини Тіролю, в тому числі і гірське озеро Ахензее, розташоване на кордоні з Німеччиною.

Неділя в розкладі «Динамо» буде далеко не вихідним днем – в планах тренерів два тренування. До речі, поле Sportplatz Leutasch тепер буде не лише в розпорядженні киян. По сусідству зупинилась делегація добре відомого «Монако», футболісти якого готуватимуться до сезону на цьому ж газоні. Організаторам зборів доведеться розділити за часом занять обох команд.

Дмитро Шаповал із Зеефельда, Австрія

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер