Динамівці зустрілись із журналістами

Динамівці зустрілись із журналістами

Сьогодні, 11 червня, футболісти «Динамо» провели перше після виходу команди з відпустки відкрите тренування на заміській базі в Конча-Заспа. Цього разу заняття, на яке зібралась досить велика кількість журналістів, помітно відрізнялось від усіх попередніх.

Підготовка до початку виступів у сезоні 2008/2009 розпочалась із фізичних навантажень, всю інтенсивність яких динамівці усвідомили ще після вчорашнього тренування. Не дарма Артем Мілевський перед виходом на поле зазначив, що хлопці ще вчора встигли переконатись у серйозності намірів тренера з фізпідготовки Вінченцо Пінколіні, тому можуть передбачити, що їх очікує на полі.

Справді, тренування видалось дуже насиченим. Спочатку хлопці зробили вправи на укріплення м’язів пресу і спини, потім змінили місце роботи і приступили до занять на піску, які включали в себе різноманітні стрибки. А коли з футболістів градом почав котитись піт від утоми і спеки, тренери запропонували їм бігові вправи. Вінченцо Пінколіні розділив хлопців на дві групи, які бігали навколо поля, дотримуючись між собою певної дистанції, а тренер слідкував за тим, щоб футболісти не «зрізали» коло. І лише після цього динамівці трохи попрацювали з м’ячем.

Слід зазначити, що в тренуванні брали участь Олег Допілка, який уже повністю відновлювався після травми, але ще бігав із пов’язкою на нозі, і молоді футболісти Темур Парцванія і Андрій Фартушняк. Серед нових облич був також помічений Євген Шмаров, який належить «Динамо», але останнім часом грав в оренді в «Карпатах» і «Зорі». Зараз термін його оренди завершився, і Євген повернувся до Києва, як і Горан Гавранчич, Горан Саблич і Володимир Лисенко. Питання про їх подальше працевлашутвання буде вирішено пізніше.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер